Piwo w filatelistyce

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    2024.11.03 - Łódź, Spacer Pamięci z Bractwem Piwnym
    Ahumba
    Kontynuacja zapoczątkowanej w 2023 r. tradycji odwiedzania grobów zmarłych członków Bractwa Piwnego. W tym roku odwiedzamy groby zmarłych członków.:
    - Marek Suliga, godz. 11.15, cmentarz "Mania" w Łodzi;
    - Zbigniew Olobry, godz. 12.30, cmentarz "Doły" w Łodzi.
    Start
    2024-11-03
    Koniec
    2024-11-03
    Adres
    Łódż, Cmentarz Mania
    2024-10-31, 14:29
  • Konrad131
    Witam szanowne grono!
    Konrad131
    Wypadałoby się przedstawić, a więc:
    do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
    Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
    2023-03-31, 14:18
  • Wujek
    Wycieczka: "Piwnym szlakiem - Frankonia"
    Wujek
    Ze strony organizatora:

Serdecznie zapraszamy na pierwszą wycieczkę z nowego cyklu „Piwnym Szlakiem”. Bawaria to kraina tysiąca browarów, my podczas czterodniowej wycieczki odwiedzimy „zaledwie” 14 spośród nich, ale to wystarczy, by poczuć klimat bawarskiej biesiady i spróbować...
    2019-09-10, 20:11
  • bastion
    Bułgaria, Sliven, Donka i Konstantinovi 20, Birarium.
    bastion
    Będąc przejazdem przez Sliven nie mogłem sobie odmówić wizyty w miejscowym mikrusie o nazwie ''Trima I Dvama'', co dokładnie oznacza - Trzech i Dwóch.
    Okazało się na miejscu że Birarium jest tylko knajpą firmową browarku, który ma lokalizację na obrzeżach miasta.
    Mikrus działający...
    2024-01-11, 21:50
  • szymek69
    znaczki pocztowe
    szymek69
    mam pytanko. większość z kolekcjonerów otrzymuje przesyłki od browarów. na niektórych są tylko stemple a inne zaopatrzone są w znaczki pocztowe. co robicie wówczas ze znaczkami.

może ktoś ma ochotę na wymianę znaczki za coś związanego z piwem???
    2009-04-24, 09:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...