10.000 opisanych piw na ratebeer.com
Collapse
X
-
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13190 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Witam wszystkich,
troche (spoznione) wszystkiego najlepszego (piwnego) w tym roku!
1) Obiecuje, ze kazde piwo z Badenii-Wirtembergii w roku 2018, ktore przez moje gardlo i watrobe przejdzie, bedzie opisane na browar.biz. Jesli chodzi o inne piwa z panstwa miedzy Renem i Odra niczego nie obiecuje, gdyz ... nie zamierzam takowych degustowac (wyjatki sa dopuszczalne).
2) A dlaczego zmieniono nick czy też username? Dobre pytanie, nie wiem dlaczego na to zasluzylem. Najgorsze jest to, nie moge nic zmienic a moja wiadomosc na ten temat wyslana za Wielka Woda zostala zignorowana!
ProstComment
Related Topics
Collapse
-
Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
-
Channel: Mołdawia
-
-
Na regensburskim anusplac...
wróć....
Arnulfsplatz
pod nr 3 stoi taka ładna stara kamienica z browarem z koziołkiem - Kneitinger.
Kilka ichnich piw zostało opisanych na forum. Nie szaleją z asortymentem, jeśli chodzi o różnorodność - bo...-
Channel: Niemcy
-
-
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
-
-
-
Niezwykły browar restauracyjny założony w 2017 roku.
Obiekt powstał w dawnej wielkiej hali magazynowej w niezbyt atrakcyjnej dzielnicy miasta, u podnóża ponurego osiedla mieszkaniowego, składającego się z wysokich kwadratowych punktowców.
Niecały kilometr od browaru znajduje...-
Channel: Kolumbia
2020-03-06, 11:49 -
-
Schwetzingen to nieduże miasto (około 20 tyś. mieszkańców) położone 13 km na południe od Mannheim na linii kolejowej do Karlsruhe. Pociągi kursują tu co 30 minut (w szczycie częściej), a podróż między tymi miastami trwa 14 minut.
Główna atrakcją, która przyciąga turystów do...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment