Witam serdecznie. Ze względu na gabaryty mieszkania i innych pomieszczeń do których mam ogólny dostęp zaczęła we mnie kiełkować myśl aby to moje zbieractwo ograniczyć do birofilistyki związanej ze sportem. Podjąłem decyzję (od dłuższego czasu o tym myślałem) aby postarać się zbierać podstawki, ety i kapsle oraz inne birofilia zawierające motyw sportowy (np.: herb klubu, wizerunek sportowca i tym podobne). Kilkanaście lat spędziłem na amatorskiej piłce nożnej - grałem trochę w A-klasie, traktując to jako hobby. Poza birofilistyką interesuję się również modelarstwem ( modele w skali 1:72 z PRL), historią i turystyką. Jeżeli ktoś z forumowiczów chciałby pozbyć się interesujących mnie birofiliów proszę o sygnał ( kupno w rozsądnej cenie, ewentualnie wymiana). Pozdrawiam.
Czteropakowe motywy sportowe
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Drugi browar w dzielnicy Bubeneč rozpoczął swoją działalność w czerwcu tego roku.
Výstaviště- to spory teren na którym oprócz browaru znajduje się planetarium, lapidarium, teatr, hotele, basen, hale sportowe, oraz wiele innych, ciekawych obiektów. Do najciekawszego należy...-
Channel: Czechy
-
-
Double IPA z ekstraktem 18.0*, alko 7.0%, IBU 25.
Chmiele: Citra, Cascade, Galaxy.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka
Lacing - trochę było.
Gaz - średni.
Barwa - jasny żółto pomarańczowy
Aromat - iglaste tematy, cytrusy potem...-
Channel: Chorwacja
2024-12-12, 19:47 -
-
Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu"
. Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
-
Channel: Belgia
-
-
Wmieniem szkło,kufle,pokale, podstawki gadzety etykiety-na odznaki sportowe ,miast,itp,piny....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Browar restauracyjny Hollywood Brewing Company to wymarzone miejsce do delektowania piwem.
Zlokalizowany jest przy samej plaży nad Oceanem Atlantyckim kilkanaście kilometrów na północ od Miami.
Panuje tu typowa beztroska sielanka w klimacie niekończących się wakacji.
Jest szum...-
Channel: USA
2022-04-26, 10:35 -
- Loading...
- Koniec listy.