Gratuluję tylu ocen piw. Wiem że to na prawdę od cholery roboty bo ja raptem oceniłem tylko około 300 piw. Twoje zdrowie Panie Pancerny przy okazji opiłem tą recenzją piwa.
Nie chwaląc się... 2000 ocen
Collapse
X
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Dzięki, Panowie .
Wypracowałem żmudną, ale skuteczną technikę: oceniam najczęściej, notując sobie w komórce.
Po jakimś czasie "przelewam" ocenę na kompa, czasem modyfikując nieco opis, ale punktacja zostaje.
Wiem, można prościej, ale nie lubię używać telefonu do czegoś więcej niż telefonowanie, pisanie SMS-ów i sprawdzanie czegoś na cito.
Comment
-
-
jestem waszym wiernym czytelnikiem, pancerny panie
przyznam jednak, że przy obecnym zalewie nowości/różności
stojąc przed sklepową półką, nie mogę sobie czasem przypomnieć
co i o czym przeczytałem na forum. po prostu już się gubię
inna sprawa, że wolę obalić trzy grodziskie apy z biedki za 3,50
niż kłaść dychę za niewiadomy specyał, niemniej czasem ryzykuję
winszuję swobodnego pióra (klawisza? czy czegóż to w przypadku komóry?)
i proszę o więcej
zdrów!veni, emi, bibi
Comment
-
-
Gratulacje i życzenia wytrwałości
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziWypracowałem żmudną, ale skuteczną technikę: oceniam najczęściej, notując sobie w komórce.
Po jakimś czasie "przelewam" ocenę na kompa, czasem modyfikując nieco opis, ale punktacja zostaje.
Comment
-
-
Ja też się gubię, dlatego coraz bardziej wk...irytują mnie ujednolicone etykiety browarów. Nie pamiętam, co piłem.
Mniejszy problem, jak kupuję ponownie DOBRE piwo, większy, jak kupuję po raz kolejny piwo DOBRE INACZEJ .
Comment
-
Comment