Witam. Prezentuje moja kolekcje w postaci katalogu. Egzemplarze otwieraczy i brelokow uzyskanych do konca 2016 roku (w tym dojdzie jakies 100szt). =)
Katalog Otwieracze 2016
Collapse
X
-
Wydane w wersji książki ? Jak tak to gratulacje mega.
Jest to prezentacja tego co masz w zbiorze czy katalog (a więc to co masz w zbiorze oraz wszystko co wiesz że nie masz a zostało wydane) ? No chyba że wyłapałeś 100 procent znanych Ci otwieraczy ale w to wątpię.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Wydruk w formie ksiazki, ale nie do rozpowszechniania, tylko taka sztuka dla mnie
Sa tu ukazane wylacznie egzemplarze, ktore posiadam.
W zalaczniku kilka miniaturek jak wyglada ekspozycja (mniejwiecej 3/4 kolekcji wywieszone bylo wtedy). Kazdy egzemplarz ponadto sam fotografuje oraz mam opisany w excelu, tj. skad pochodzi, od kogo, wymiary... )
Comment
-
-
Aha, fajnie ale myślałem że są to wyłącznie otwieracze wydane przez browary.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pełen szacun i za zbiór i za chęć i możliwości wydania książki w jednym egzemplarzuZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
Comment