Proponuję temat, byśmy podzielili się naszymi najlepszymi, najciekawszymi, najstarszymi piwami w kolekcjach/piwniczkach. To ja zacznę i to część mojej kolekcji
Najciekawsze piwa w naszych kolekcjach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziWidzę że większość piw jest z Belgii.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seba_gliwice Wyświetlenie odpowiedziNie chciałbym się "mądrować", bo to w sumie nie moja sprawa, ale sugerowałbym trzymanie tych piw raczej w piwnicy, w temperaturze piwnicznej, niż w domu ... Upały mogą zrobić swoje, a szkoda zmarnować takie skarby
Comment
-
-
No właśnie bo tam same nowości widzę. Zresztą pokazałeś zdjęcie kolekcji i nadal nie wiemy jakie są tam najciekawsze piwa.
Żeby nie było trollingu i offtopu coś merytorycznie od siebie. 80-letni stout Haberbuscha a z nowszych 14-letnie portery z Browaru Warszawskiego i około 15-letni z Dojlid.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Już dekadę temu to zrobiłem :PPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie bo tam same nowości widzę. Zresztą pokazałeś zdjęcie kolekcji i nadal nie wiemy jakie są tam najciekawsze piwa.
Żeby nie było trollingu i offtopu coś merytorycznie od siebie. 80-letni stout Haberbuscha a z nowszych 14-letnie portery z Browaru Warszawskiego i około 15-letni z Dojlid.
Cooper, zazdroszczę egzemplarzy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedziFajna kolekcja, ja już swoje najstarsze portery wypiłem w tym roku jak obchodziłem 40 urodziny do SETKI !!!, ale coś zostało Dojlidy , Łódz-2002, jakieś stare Żywce , Broki , Jędrzejów, chyba pierwszy z Piotrkowa, przy okazji zrobię foto i dodam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedziFajna kolekcja, ja już swoje najstarsze portery wypiłem w tym roku jak obchodziłem 40 urodziny do SETKI !!!, ale coś zostało Dojlidy , Łódz-2002, jakieś stare Żywce , Broki , Jędrzejów, chyba pierwszy z Piotrkowa, przy okazji zrobię foto i dodamPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
Comment