Dzisiaj otrzymałem z "Brooklyn Brewery" oto ten śliczny ręcznik barmański. Stokrotne dzięki
Ręczniki barmańskie abernackiej
Collapse
X
-
-
W dniu dzisiejszym ogromną niespodziankę sprawił mi Marek Suliga z "Peronu 6" ofiarując mi bezinteresownie kilka ręczników barmańskich. Marku bardzo ci dziękuję!
A oto niektóre z nich:
Dla niezorientowanych napiszę, że ręcznik "John Bull Bitter" pochodzi z angielskiego browaru "Charles Wells Ltd. -The Eagle Brewery".
Ps. Jak by co mam już Skypa. Dzwonić proszę na numer - abernackaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekProsimy o okresowe sprawozdanie z ilości ręczników w nowej szafce.
Coś w tym musi być, że wybrałeś sobie kobiecy nick. To emocjonowanie się szmatkami nie może być przecież przypadkowe.
Ps. Pieczarku już chyba tobie wyjaśniałem genezę mojego nick'a. Czy uważasz, że zbieranie ręczników barmańskich bardziej pasuje do kobiet niż do mężczyznLast edited by abernacka; 2005-10-19, 13:28.Comment
-
Comment
-
Również proszę o pomoc w zbieraniu ręczników!!
Od trzech miesięcy zbieram ręczniki barmańskie i jeśli mogę prosić forumowiczów to właśnie o pomoc proszę!! Jeśli ma ktoś reczniki na wymianę lub na sprzedaż za rozsądną cenę to bardzo prosze o kontakt! Dziekuje z góryComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KijekOd trzech miesięcy zbieram ręczniki barmańskie (...)Comment
-
Bardzo owocną współprace nawiązałem z koleżanką Kijek. Rezultaty tej współpracy zamieszczam poniżej.
Ręcznik Jennings pochodzi z angielskiego mini browaru „Jennings Brewery” z Cumbri
natomiast
Ręcznik „Kasteel Bier” pochodzi z belgijskiego browaru „Brouwerij Van Honsebrouck” z West-Vlaanderen.Comment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaW mojej kolekcji pojawiły sie dwa nowe ręczniki barmańskie z angielsiego browaru "Allied Breweries" z Staffordshire. Oto i one:
Z góry dziękujęComment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekMała prośba jeśli można (zresztą nie tylko do Ciebie, ale i do innych cyfropstrykaczy): czy mógłbyś wyłączyć opcje datownika? Data na zdjęciu właściwie do niczego nie jest potrzebna (szczegóły i tak są w exifie), a razi jak cholera.
Z góry dziękujęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaPo ostatnim poście a. widać, że nie jest to wykonalne
Jest to jak najbardziej wykonalne . Poprostu zapomniałem o prośbie Rolka. Obiecuję poprawę.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolek... Data na zdjęciu właściwie do niczego nie jest potrzebna (szczegóły i tak są w exifie), ...
Co to jest ten "exif" ?Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplPiwa za mało czy co
Co to jest ten "exif" ?
W skrócie, jest to format danych (informacji) zawartych w pliku graficznym (jpg).
Zawiera między innymi informacje o aparacie, którym wykonano zdjęcie, ustawienia aparatu (czas naświetlenia, przysłona, ogniskowa, informacje o tym czy użyto flesza), datę wykonania zdjęcia itp.
W przypadku konwersji pliku, np. zmiana rozdzielczości, rozmiaru, informacje exif mogą ulec "wyczyszczeniu". Zależy to jednak od oprogramowania, którym dokonuje się obróbki pliku. Niektóre z programów umożliwiają zachowanie inforamcji zawartych w exif nawet po takich zmianach.
Marcina mogę uspokoić, że jego fotki po konwersji takich informacji już nie zawierają (mordka przymrużona). Oryginały jak najbardziej tak.Last edited by Rolek; 2005-11-17, 07:27.Comment
Comment