Wielką niespodziankę sprawił mi dzisiaj kolega Gisou, podarowując mi cypryjski ręcznik barmański od piwa "Leon Beer" produkowanego przez cypryjski oddział Carlsberga. Wielkie dzięki
Ręczniki barmańskie abernackiej
Collapse
X
-
-
Comment
-
Ja również pozyskałam dzieki koledze abernacka nowy ręczniczek, ale ubolewam nad tym, że mnie nie często znajomi obdarowywują takimi ładnymi okazami. Mam nadzieje, że wszystko jeszcze przede mnąComment
-
Po prostu masz za słaby marketing na Browarze.biz .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
No tak na chemii o marketingu nie uczą, ale postaram sie nadrobić zaległościComment
-
Comment
-
Chciałam podzielić się moimi osiągnięciami ostatnich dni (w których dzielnie wspierał mnie kolega mwa).
Oto moja stronka z kolekcja ręczniczków http://republika.pl/bartowels_basia
Zapraszam do oglądaniaComment
-
Koleżanko Kijek, moje gratulacje!
Ps. Uff, całe szczęście, że posiadam 95% tych ręcznikówComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaUff, całe szczęście, że posiadam 95% tych ręcznikówComment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwaTo ile macie już tych ręczników? Konkurecja jest, ale nie duża
Moja kolekcja liczy około 135 ręczników barmańskich, które pochodzą z 21 państw.
Ps. Emes'ie nie ma żadnych szans na "znudzenie" sięLast edited by abernacka; 2005-12-08, 11:19.Comment
Comment