Wczoraj zapanowała w całym moim domu wielka radość! Wczoraj otrzymałem śliczny czarny ręczniczek z Belhaven'a! Wasze
Ręczniki barmańskie abernackiej
Collapse
X
-
-
tak z ciekawości się zapytam, z Brovarii masz?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNiestety nie mam! Co ja bym dał za takie cudo ?
Ps. Tak apropo nigdy niewidziałem barmańskich z Brovarii, widziałem tylko łazienkowe.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik(...) te malutkie to w sumie wyglądają dość zacnie
Tzn. jak małe (bardzo mnie to interesuje)? Orientacyjne wymiary poproszęComment
-
musiałem się skontaktować z drugą połową czy pamięta wymiary bo ja do tego pamięci nie mam, średnie miały mniej więcej wymiary 50x70, malutkie 20x30Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikmusiałem się skontaktować z drugą połową czy pamięta wymiary bo ja do tego pamięci nie mam, średnie miały mniej więcej wymiary 50x70, malutkie 20x30Comment
-
Będąc wczoraj na Festiwalu Piwnym odbywającym się aktualnie w Gdańsku, pozyskałem (dzięki mojej upierdliwości) do swojej kolekcji cztery prześliczne ręczniczki: "Delirium Tremens" z Belgii oraz silną reprezentację z Niemiec: Tucher'a, Weihenstephan'a (przepięknie wyhaftowane logo browaru) i Lowenbrau'a (dwa ostatnie pozycje kosztowały mnie po 15zł każda). Niestety nie wyrwałem z Festiwalu jeszcze jednego ręcznika a jest nim czerwoniutki ręcznik Budwajsera (podobno mam go otrzymać, ale po zakończeniu targów).
Ps. Miło zaskoczył mnie Browar Paulaner obiecując, że podeśle mi swój ręcznik. Trzymam ich za słowo!!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka(...) Niestety nie wyrwałem z Festiwalu jeszcze jednego ręcznika a jest nim czerwoniutki ręcznik Budweiser'a (podobno mam go otrzymać, ale po zakończeniu targów)(...)Comment
-
Kolejna miła niespodzianka dziś mnie spotkała. Tym razem otrzymałem zielony ręcznik od holenderskiego HeinekenaComment
-
zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
[QUOTE=marian1920]na polskim ebayu jest tego sporo,(...)[QUOTE]
Czy ja wiem czy jest tego sporo? Tak naprawdę interesuje mnie tylko jeden (na tą chwilę) ręcznik z ebay'a. Mam nadzieję, że kolega MWA opuści troszeczkę cenę
Ps. Wielki dzięki za systematyczne informowanie mnie o tym, co się dzieje na aukcjach internetowych! Bardzo wam wszystkim serdecznie za to dziękuję!!!! WaszeComment
-
Comment
Comment