Wielką niespodziankę sprawił mi dzisiaj kolega Gisou, podarowując mi cypryjski ręcznik barmański od piwa "Leon Beer" produkowanego przez cypryjski oddział Carlsberga. Wielkie dzięki
Wielką niespodziankę z okazji (chyba ) nadchodzących Mikołajek sprawił mi kolega ArtK31, podarowując mi oto ten piękny ręcznik barmański "Spitfire" z angielkiego browaru Shepherd Neame. Ogomne dzięki
Ja również pozyskałam dzieki koledze abernacka nowy ręczniczek, ale ubolewam nad tym, że mnie nie często znajomi obdarowywują takimi ładnymi okazami. Mam nadzieje, że wszystko jeszcze przede mną
Oto dwa następne ręczniki barmańskie, które dzisiaj doszły mi do kolekcji.
„De Koninck” pochodzi z minibrowaru Brouwerij De Koninck z Antwerpii natomiast „Hougaerdse DAS” pochodzi z Brouwerij Hoegaarden (InBev).
Chciałam podzielić się moimi osiągnięciami ostatnich dni (w których dzielnie wspierał mnie kolega mwa).
Oto moja stronka z kolekcja ręczniczków http://republika.pl/bartowels_basia
Zapraszam do oglądania
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Uff, całe szczęście, że posiadam 95% tych ręczników
No tak, ale kolekcjonera serce boli z powodu tego czego nie ma. To co już ma, to wprawka, mały trening przed walką o kolejne zdobycze. Nie sądzę, aby ręczniki miały być jakimś wyjątkiem.
Które ręczniki się już znudziły ? Mam pomysł na wykorzystanie np dwóch do celów praktycznych w kuchni i byłbym chętny na pozyskanie takowych. Tylko, żeby nie było napisu rodzaju "tyskie"
Comment