Oto i następne ręczniki z moich nowości.
Ręczniki barmańskie abernackiej
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse(...) Strongbow nie jest piwem!
Dla mnie Cydr jest w pewnym sensie piwem.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Dzisiaj dzięki wielkiej uprzejmości i zaangażowaniu Pieczarka dotarła do mnie pierwsza partia ręczników barmańskich zakupiona na giełdzie żywieckiej. Są w śród nich prawdziwe rarytasy, m.in. z estońskiego browaru "Saku" (nowy kraj w kolekcji, jest już ich ponad 30), z Irlandii "Satzenbrau" i "Smithwick's" z Brewery Dundalk oraz "Furstenberg" z niemieckiego browaru "Fürstlich Fürstenbergische".
Ps. Wielkie dzięki PieczarkuLast edited by abernacka; 2006-06-22, 18:12.Comment
-
Marcin, jeśli można zapytać, ile w tej chwili ręczników barmańskich liczy Twoja kolekcja?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykMarcin, jeśli można zapytać, ile w tej chwili ręczników barmańskich liczy Twoja kolekcja?
Muszę to dokładnie policzyć ale szacują moją kolekcję na 230 sztuk z ok.35 krajów.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Czy masz swoją kolekcję jakoś wyeksponowaną tak, żeby mozna było wszytsko obejrzeć czy raczej skitraną gdzieś w szafach?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Niestety na tą chwilę nie mam żadnej strony www z moją kolekcją, aczkowliek nad nią już pracuję.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNiestety na tą chwilę nie mam żadnej strony www z moją kolekcją, aczkowliek nad nią już pracuję.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
Comment