A kiedy pojawi się strona z Twymi zbiorami? Gdybym ją wrzucił do komputera nie musiałbym Cię budzić "giełdowymi rankami" by spytać a taki masz? Mam. To śpij dalej
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor
No to przyspieszamy.....i ..-masz już drugą Carlsberga (...)
Dzięki Dyrektorze! Mam już kolejną matę barową tym razem polską wersję Carsberga (niestety zbyt mocno odbija się od niej światło więc nie mogę przedstawić wam fotki na tą chwilę). Ale oprócz tej maty dzięki Benemu pozyskałem kolejny ręcznik z Walii z browaru Felinfoel.
Attached Files
Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2006-08-16, 06:07.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
A oto moja pierwsza polska mata barowa (istnieje jeszcze mata Warki) sprezentowana przez szanownego Dyrektora. Wielkie dzięki
wygląda jak podkładka pod myszkę
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Do mojej ręcznikowej kolekcji dołączyły prawdziwe perły prosto za oceanu.
Ręcznik "Sierra Nevada" pochodzi z Sierra Nevada Brewing Company ze słonecznej Californii natomiast "Victory Brewing" pochodzi z Victory Brewing Company (Pennsylwania).
Moj ostatni ręcznik pochodzi z browaru Whitbread (mogłem pomylić pisownie pisze z pamięci) Londyn - masz mylne informacje co Do Szkocji i tamtejszego browaru
Także dzięki wielkiej przychylności wobec mojej kolekcji, panowie Kloss i FukFuk, obdarowali mnie oto tymi pięknymi ręcznikami barmańskimi. Za co serdecznie im dziekuję. Wasze
Comment