Po długim zastoju w mojej kolekcji pojawiły się kolejne ręczniki barmańskie w tym jeden z Danii. Marku ślicznie tobie dziękuję
Ręczniki barmańskie abernackiej
Collapse
X
-
-
Comment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaBędzie na pewno Trzeba mieć trochę na to czasu niestetyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektorNo to przyspieszamy.....i ..-masz już drugą Carlsberga (...)Last edited by abernacka; 2006-08-16, 06:07.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaA oto moja pierwsza polska mata barowa (istnieje jeszcze mata Warki) sprezentowana przez szanownego Dyrektora. Wielkie dziękiGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikwygląda jak podkładka pod myszkęComment
-
Comment
-
Moj ostatni ręcznik pochodzi z browaru Whitbread (mogłem pomylić pisownie pisze z pamięci) Londyn - masz mylne informacje co Do Szkocji i tamtejszego browaruComment
-
Dziękuję za wyjaśnienie. Moja sugestia wynikała z podpowiedzi jaką mi udzielił serwis RateBeer.Comment
-
-
Comment
-
Comment
-
Comment
Comment