Kupię za rozsądną cenę Ręczniki Barmańskie (tylko od piwa!). Zainteresowanych proszę o PW.
Ręczniki barmańskie abernackiej
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
mwa napisał(a)
Ja mam czerwony z Tyskiego, ale jak już to na wymianę!Comment
-
Nic z tych rzeczy! Po prostu jeden zbiera kapselki a ja zbieram ręczniki!Comment
-
abernacka napisał(a)
Nic z tych rzeczy! Po prostu jeden zbiera kapselki a ja zbieram ręczniki!Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
W związku z licznymi pytaniami na PW o wymianę. Informuję, że interesuje mnie jedynie kupno "R. Barmańskich" anie wymiana!Comment
-
No ja też bym był zainteresowany kupnem ręcznika barmańskiego ale tylko z tyskiego .Jestem zainteresowany bardzo bo nie umiem go nigdzie znależć.Jeśli ma ktoś taki na sprzedarz lub na zamiane(bardziej na sprzedarz)to prosze o kontakt na PW .lub powiedzieć gdzie można by taki dostaćComment
-
Ponawiam chęć kupna lub wymiany Ręczników Barmańskich. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na PW.Comment
-
Jeżeli interesują Cie zagraniczne ręczniki to polecam aukcje np na eBayu. Ceny wahają się od 4 do 8 Euro za recznik w opcji "kup teraz".pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Po raz kolejny ponawiam swoją ofertę kupna (oraz wymiany: Brackie oraz Tyskie- "Najlepsze, gdy ma 8C") ręczników barmańskich. Mam nadzieję, że i tym razem uda mi się zdobyć jakieś frotowe cudeńko !
PS. Mam nadzieje, że pewne osoby o mnie nie zapomną podczas trwania giełdy Warszawskiej .Last edited by abernacka; 2005-02-01, 14:54.Comment
-
-
Chciałbym bardzo mocno podziękować koledze Arcy za informacje na temat dostępności dwóch ręczników w portalu "aukcje24". Oczywiście nie muszę wspominać, że jej już zakupiłemComment
Comment