Dziś liczba odwiedzin na stronie przekroczyła 100 000. Dodam tylko, że obejrzało ją ponad 5700 osób. Z tej okazji chciałem podziękować tym wszystkim, którch uwagi i spostrzeżenia przyczyniły się do usunięcia wielu błędów i niedogodności. Chciałem też podziękować "dostawcom" etykiet, szczególnie etykiet z Domowych Zakładów Produkcyjnych. Jednocześnie (piszę to ze wstydem), przyznaję, że nie udało mi się zaznaczyć na niej swoich dubletów. I wygląda na to, że zrobię to nie wcześniej niż zimą (chociaż tego też nie jestem zbyt pewien). I jeszcze jeden temacik. Mimo obietnic nie zmieniłem zdjęcia na którym piję Brackie z plastiku. Wstydzę się i obiecuję to nadrobić po wakacjach. Specjalnie dla Zythuma. Zdrowie odwiedzających
Moja strona
Collapse
X
-
Tak tylko dla porządku donoszę, że liczba tych, którzy chociaż raz zajrzeli na stronę przekroczyła 8000 a liczba odwiedzin ponad 136 tys. Przy okazji raz jeszcze dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się (i mam nadzieję na jeszcze) do zwiększenia objętości tej strony. Zdrowie tych wszystkich (łódzki porter)Last edited by sopista; 2005-09-20, 18:55.
Comment
-
-
Od kilku dni na stronie widnieje nowa fotka autora, już bez plastikowej szklanki , a za to w towarzystwie Krzysztofa z Bierhalle. Ja choć nie miałem okazji osobiście, ale jako użytkownik Browar.biz oraz nabijacz licznika wejść na rzeczonej stronie nie mam wątpliwości kto jest kto, ale może dla mniej wyrobionych gości należy się informacja kto stoi z której strony .
Comment
-
-
Zainspirowany wypowiedziami Grzecha podliczyłem i swoje "zdobycze". Odrzucając część etykiet, których na ogół się nie liczy (niedodruki, próby itp.) wyszło tego ponad 27,5 tys. Mam nadzieję w jakiejś przyszłości (chociaż trudno ją dokładnie określić) dobić do okragłych 30 tysięcy. Zresztą, jak już wcześniej gdzieś pisałem, najbliższy cel (może jeszcze ten rok) to 1000 "domowych" (tu oczywiście ukłony w stronę ich twórców). Ijeszcze jedna liczba - 1878 wypitych piw, czy wakacje pomogą dobić do 2000? Będę się starał. I trochę innych statystyk: prawie 15 tys. osób, które stronę odwiedziły i ponad 225 tys. wejść. Oczywiście zapraszam do dalszego zaglądania. Zdrowie odwiedzającychLast edited by sopista; 2006-04-11, 08:11.
Comment
-
-
Nowe zdjęcie z Giełdy w BP (podziękowania dla Darka99). Pogoda jak widać dopisywała, smalczyk, czego dowodem są puste słoiki, znikał szybko. Ogóreczki znikły jeszcze szybciej bo na zdjęciu ich już nie widać. Piwa w gustownych łomżynskich szklanicach starczyło do końca. A wracając do strony. Dystans do 2000 wypitych piw nieco się zmniejszył. W niedługim czasie ok. 20 nowych "domowych" (tysiąc coraz blizej). Najpierw jednak trochę browarnianych etykiet - narazie doszedłem do literki P. Miłego przeglądania.
Comment
-
-
Zapomniałem dodać, że zmienił się również adres na który mozna przesyłać uwagi i pytania. Teraz to: gjp@onet.eu
Comment
-
Comment