Moja strona

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sopista
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.01
    • 1747

Dodam tylko, że po wystawieniu tych etykiet prawie duszkiem wypiłem MOCNE z Jabłonowa (PET 0,9 l). Piłem z kufla a nie z PET-a, żeby było jasne. Nie pomogło.

Comment

• mwa
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2003.01
      • 5071

Szkoda
      Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• sopista
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.01
        • 1747

Zdrowych, Spokojnych i Pogodnych Świąt w imieniu swoim i administratora strony.

Comment

• adam16
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2001.02
          • 9866

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista
          Niestety, nie uspokoję. Pierwsze Żywce P/W już pojawiły się na allegro
          Ty się nie baw w allegro tylko napisz tu, jaki trzeba brać kredyt żeby przejąc kolekcję w całości.
          A tak serio to chyba jednak jakiś żart/
          Browar Hajduki.
          adam16@browar.biz
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• raafal
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2007.03
            • 6

Może ktoś mi powie co mówił ten niedzielny komunikat na stronie Sopisty , bo nie jestem w temacie
            Pozdrawiam Rafał!
            http://www.portal.e-kwidzyn.pl/

Comment

• sopista
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.01
              • 1747

Przyszła kolej i na pierwsze polskie etykiety. Trochę pomógł mi w tym Guinness, którego dostałem dziś od syna (administratora strony).

Comment

• sopista
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.01
                • 1747

Sporo browarów już "poszło" ale i dużo jeszcze zostało. Zainteresowanych (tylko kompletne browary - przynajmniej na tym etapie, oraz pojedyncze etykiety P/W) zapraszam na stronę. O browary w których etykiety opisane są "ETYKIETA Z MOJEJ BYŁEJ KOLEKCJI" nie ma co pytać. A pytania na adres pod zdjęciem lub na PW.

Comment

• sopista
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.01
                  • 1747

Wczoraj przed północą na stronę zajrzała osoba nr 50 000. Niestety, nie wiem kim była. Ale i tak z tej okazji dziś . Pewnie wczoraj zakupioną pszenicę z Ciechanowa.

Comment

• Stolp
                    Porucznik Browarny Tester
                    🍼🍼
                    • 2002.06
                    • 493

Strona z etykietami Skrzyniarza

Czy ktoś wie co jest z tą stroną:

Nie otwiera się, a znaleźć ją w googlu też nie łatwo ?!
                    Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
                    Szukam
                    e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
                    https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 24057

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stolp
                      Czy ktoś wie co jest z tą stroną:

Nie otwiera się, a znaleźć ją w googlu też nie łatwo ?!
                      Jeżeli to z powodów kosztowoutrzymaniowych/technicznych/serwerowych jest nieosiągalna a macie kontakt z J. Skrzyniarzem - poproście go żeby odezwał się do mnie. Szkoda byłoby gdyby strona zniknęła z sieci.
                      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• sopista
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.01
                        • 1747

Moje lenistwo spowodowało, że wcześniej ta informacja nie ukazała się na stronie (Linki). Podaję więc tutaj, że nastąpiła zmiana adresu i nowy jest taki:

http://www.zsir.ia.polsl.pl/hosil/ Był on już podawany (zdaje się, że przez Darka99) ale nie pamiętam w którym miejscu.

A skoro już się odzywam w temacie "Moja strona", to informuję, że zostało jeszcze ponad 80 browarów do upłynnienia. Zapraszam. Pytania na adres pod zdjęciem (na stronie naturalnie) i na PW.
                        Ostatnia zmiana dokonana przez sopista; 2007-11-04, 16:50.

Comment

• darek99
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.04
                          • 2149

W piątek była informacja na stronie że z przyczyn technicznych strona nie będzie działała o ile się nie mylę to do poniedziałku.
                          Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
                          Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
                          skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
                          Epikur z Samos.

Comment

• sopista
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.01
                            • 1747

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista
                            A skoro już się odzywam w temacie "Moja strona", to informuję, że zostało jeszcze ponad 80 browarów do upłynnienia. Zapraszam. Pytania na adres pod zdjęciem (na stronie naturalnie) i na PW.
                            Na dzisiaj to 83 browary powojenne (oprócz tych, które sobie zostawiam. Jeśli ktoś jest zainteresowany - pytania na PW. Interesujące kogoś browary (ściślej etykiety z tych browarów) mogę zabrać na Giełdę w Radomiu.

Comment

• sopista
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.01
                              • 1747

Jakoś przemknęła mi kolejna (trzecia) rocznica uruchomienia strony. W tym czasie odwiedziło ją już ponad 63 tys. "osobo/komputerów", ponad milion wejść. Niestety, sporo etykiet z mojej kolekcji ubyło. Ale od wiosny zacznie przybywać, tyle, że już z innych kolekcji. Póki co zapraszam do jej odwiedzenia tych, którzy tam jeszcze nie zaglądali a pragnących powiększenia swych kolekcji do kontaktu. I cały czas czekam na etykiety z domowych. Coś mało (zwłaszcza ostatnio) ich przybyło. Przy okazji serdeczne podziękowania dla ich stałych "dostawców". Wasze Zdrowie

Comment

• delvish
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.11
                                • 3508

Przeglądając tą stronę od pewnego czasu nachodzi mnie pytanie dlaczego etykiety z Browaru Grybów nie są pod zakładką Siołkowa tylko Grybów? Czy właściciel strony mógłby objaśnić mnie w tym temacie?
                                "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
                                (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment