Dodam tylko, że po wystawieniu tych etykiet prawie duszkiem wypiłem MOCNE z Jabłonowa (PET 0,9 l). Piłem z kufla a nie z PET-a, żeby było jasne. Nie pomogło.
Moja strona
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaNiestety, nie uspokoję. Pierwsze Żywce P/W już pojawiły się na allegro
A tak serio to chyba jednak jakiś żart/Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Może ktoś mi powie co mówił ten niedzielny komunikat na stronie Sopisty , bo nie jestem w temaciePozdrawiam Rafał!
http://www.portal.e-kwidzyn.pl/Comment
-
Sporo browarów już "poszło" ale i dużo jeszcze zostało. Zainteresowanych (tylko kompletne browary - przynajmniej na tym etapie, oraz pojedyncze etykiety P/W) zapraszam na stronę. O browary w których etykiety opisane są "ETYKIETA Z MOJEJ BYŁEJ KOLEKCJI" nie ma co pytać. A pytania na adres pod zdjęciem lub na PW.Comment
-
Strona z etykietami Skrzyniarza
Czy ktoś wie co jest z tą stroną:
Nie otwiera się, a znaleźć ją w googlu też nie łatwo ?!Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Comment
-
Czy ktoś wie co jest z tą stroną:
Nie otwiera się, a znaleźć ją w googlu też nie łatwo ?!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Moje lenistwo spowodowało, że wcześniej ta informacja nie ukazała się na stronie (Linki). Podaję więc tutaj, że nastąpiła zmiana adresu i nowy jest taki:
http://www.zsir.ia.polsl.pl/hosil/ Był on już podawany (zdaje się, że przez Darka99) ale nie pamiętam w którym miejscu.
A skoro już się odzywam w temacie "Moja strona", to informuję, że zostało jeszcze ponad 80 browarów do upłynnienia. Zapraszam. Pytania na adres pod zdjęciem (na stronie naturalnie) i na PW.Ostatnia zmiana dokonana przez sopista; 2007-11-04, 16:50.Comment
-
W piątek była informacja na stronie że z przyczyn technicznych strona nie będzie działała o ile się nie mylę to do poniedziałku.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Na dzisiaj to 83 browary powojenne (oprócz tych, które sobie zostawiam. Jeśli ktoś jest zainteresowany - pytania na PW. Interesujące kogoś browary (ściślej etykiety z tych browarów) mogę zabrać na Giełdę w Radomiu.Comment
-
Jakoś przemknęła mi kolejna (trzecia) rocznica uruchomienia strony. W tym czasie odwiedziło ją już ponad 63 tys. "osobo/komputerów", ponad milion wejść. Niestety, sporo etykiet z mojej kolekcji ubyło. Ale od wiosny zacznie przybywać, tyle, że już z innych kolekcji. Póki co zapraszam do jej odwiedzenia tych, którzy tam jeszcze nie zaglądali a pragnących powiększenia swych kolekcji do kontaktu. I cały czas czekam na etykiety z domowych. Coś mało (zwłaszcza ostatnio) ich przybyło. Przy okazji serdeczne podziękowania dla ich stałych "dostawców". Wasze ZdrowieComment
-
Przeglądając tą stronę od pewnego czasu nachodzi mnie pytanie dlaczego etykiety z Browaru Grybów nie są pod zakładką Siołkowa tylko Grybów? Czy właściciel strony mógłby objaśnić mnie w tym temacie?"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment