Dzięki. Pomoc już ruszyła tak, że mam nadzieję na więcej. Zresztą od Ciebie (już tradycyjnie) też.
Moja strona
Collapse
X
-
Dzięki pomocy kolegów "Domowe" liczą sobie już 2234 szt. Dwie ubyły z "Nieznanych" i trafiły na właściwe miejsca. Dwie kolejne pewnie niedługo też znajdą się tam gdzie powinny. A ja liczę na dalsze etykiety i dalszą pomoc. Serdecznie dziękuję.
Comment
-
-
W serwerze "padła" płyta główna. Komp w Polsce, admin w Irlandii. Niestety, jakiś czas strona będzie wyłączona. Etykiety skanuję na bieżąco ale umieszcze je dopiero po naprawie serwera. Kiedy, nie wiem. Przepraszam za niedogodności.
Comment
-
-
Ja to już niecierpliwie czekam. Lubiłem na tę stronę zaglądać i przyznam, że mi jej brakuje.Last edited by delvish; 2011-11-19, 09:10."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Ja także ja lubiłem, była dla mnie skarbnicą i wciąż mi jej brakuje.
Grzesiu jak wygląda obecnie możliwośc reaktywacji strony?Last edited by Bombadil13; 2012-01-04, 10:01.Poszukuję
Comment
-
-
Witam wszystkich oczekujących! Ja też do nich należę. Ale do rzeczy. Pod koniec stycznia będzie nowy komputer i potem tylko będę czekał na przyjazd syna do kraju. Przez chwilę myślałem o napisaniu programu na jakiś zewnętrzny serwer (bez przesady - napisaniu tzn, że syn by mi go napisał) ale wtedy trudno było by zachować wszystkie istniejące opisy (a także dotychczasową ich numerację) co przy ponad 30 tys. etykiet ciężko (a i "leń" się kłania) było by odtworzyć. Zdecydowałem się zatem poczekać. Zwłaszcza, że na tym koputerze (serwerze) znajdowały się (i będą się znajdować 3 strony - obu synów i moja). Jednocześnie informacja. Znikną etykiety przedwojenne. Było ich niewiele a i nie "najwyższych lotów".
Kiedy syn będzie w kraju na razie nie wiem.
I przy okazji. Jeśli kogoś interesuje coś z pozostałych jeszcze 47 browarów to będę na Giełdzie w Warszawie i etykiety będę miał ze sobą. Bliższe informacje o tym co pozostało i jak to wygląda z oczywistych względów tylko na PW.
I stała prośba. ETYKIETY DOMOWE. Nie zaprzestałem ich kolekcjonowania i mimo, że strona nie działa to ciągle uzupełniam nowe zdobycze (zresztą pozostałe też). Jeśli zatem ktoś te zbiory uzupełni będę wdzięczny. I do zobaczenia 21 stycznia w Warszawie.
Comment
-
Comment