To nie zostawiasz sobie chociaż po jednej "na wieczną rzeczy pamiątkę"?
Moja strona
Collapse
X
-
Małażonka napisał(a)
Szkoda, bo my także wzięliśmy się za kolekcjonowanie etykiet z domowych browarów
Comment
-
-
may napisał(a)
Wielka szkoda! Moje pierwsze wzory miałem zapisane na płytce CD która jakimś nieszczęściem dostała się w rece niepełnoletniego syna - on zupełnie nie szanuję zwłaszcza płyt!Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Jako jeden z przykładów: www.beerlabels.com
A jeśli ktoś potrzebował coś konkretnego (skany pojedyńczych etykiet bez logo) to do tej pory nie zdarzało się abym odmówił.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszBardzo fajna kolekcja etykiet Sopisty. Tylko nie wiem czemu mają służyć butelki w tle każdej etykiety. Moim zdaniem jest to lekka profanacja. Ciekawi mnie co na ten temat myślą inni i oczywiście sam autor.
Znaki wodne na umieszczanych zdjęciach w internecie są powszechnie stosowaną praktyką i nie zamierzam z nich zrezygnować. Sam miałem wkład w kolekcję ojca, więc nie chciałbym zobaczyć tych etykiet na innej stronie podpisanej 'Moja superfajna kolekcja - Pan Czesio'.
Pozdrawiam wszystkich piwoszy i zachęcam do korzystania z tej największej internetowej kolekcji etykiet.
Marcin - Syn Sopisty
Comment
-
Comment