http://www.polskiepuszki.republika.pl/ zapraszam na moja strone www. jestem kolekcjonerem puszek wiec strona oczywiscie o nich.licze na opinie
strona kolekcjonera puszek
Collapse
X
-
przeciez to jest watek o stronach www.pozatym nie ma co zasmiecac glownegojesli jestes zly to skasuje te wiadomosci.albo masz miejscowki wykupione
Comment
-
-
Strona pierwsza klasa ,bardzo ciekawe zbiory,taki był mój pierwszy post napisany w tym temacie,chyba nic obraziliwego tu nie napisałem,pochwaliłem,tylko stronke jak inni użytkownici wczesniej,no chyba że jako tak zwany kot nie jestem upoważniony do wypowiadania sie w tym temacie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BIROFILStrona pierwsza klasa ,bardzo ciekawe zbiory,taki był mój pierwszy post napisany w tym temacie,chyba nic obraziliwego tu nie napisałem,pochwaliłem,tylko stronke jak inni użytkownici wczesniej,no chyba że jako tak zwany kot nie jestem upoważniony do wypowiadania sie w tym temacie"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannWydaje mi się, że Sopista nie miał na myśli Twojego posta tylko ten wcześniejszy Arcego82, który władował się w temat tak ni z gruchy, ni z pietruchy.
Comment
-
-
zapraszam wszystkich kolekcjonerow chetnych do wymiany: puszki za puszki ma sie rozumiec, puszki za etykiety czy puszki za kapsle.(oferuje miedzy innymi rybnickie,gorskie,strzelec i kilka ukazujacych sie piw w rybniku)jako ze obecnie na mojej stronie liczba puszek przekroczyla 500 wiec swojego rodzaju urodziny licze ze kolejne swieto bedzie za niedlugo jak przekrocze 1000 puszek(wtedy robie impreze ). Licze tez na komentarze zapraszam do ogladania i do wymiany
pozdrawiamLast edited by arcy82; 2006-01-24, 21:05.
Comment
-
-
pomoc
witam wszystkich ogladajacych moj wątek
Szukam kolekcjonerów nie tylko puszek którzy chcą pomóc powiekszyć moja kolekcje a przy okazji zwiekszyć swoja wymianą ze mną.
Masz na pozbyciu sie jakaś ciekawa polska puszke napisz a napewno sie odezwe.
chcesz mi pomoc powiekszyć moją kolekcje zapraszam
chetnie sie wymienie z każdym wiec zapraszam na moją strone i do napisania wiadomosci do mnie
szymon
--------------------------------------------------------------------------
Comment
-
Comment