Podstawki piwne - Moja kolekcja
Collapse
X
-
Podstawki piwne - Moja kolekcja
Last edited by danoc; 2006-01-31, 15:55.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************Tagi: brak
-
-
mnie się bardziej podoba żółta a kolega Adam Wróbel jest z Rudy Śląskiej a nie jak napisałeś, z Nowej Rudy
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920a kolega Adam Wróbel jest z Rudy Śląskiej a nie jak napisałeś, z Nowej Rudy
Adamie - przepraszam za zmianę Twojego miejsca zamieszkania.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dryxBardzo ładny i oryginalny nagłówek, baner. Zastrzeżenia mam jedynie do niektórych zdjęć, są przebarwione przez co traci się ich wlaściwa barwa. Ale jest to wynik jak sądze tego, że ich samodzielnie nie skanowałeś. Prawda ?
Dziękuję za już i liczę na dalsze uwagi.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Comment
-
-
Spróbj zmienić stronę "Wymiana" bo tam pokazują się jakieś "ostatnio dodane" i ma to się nijak do Twojej propozycji wymiany. Po co pokazywać na obrazku np. Reginę i Grybów skoro nie ma ich do wymiany. No chyba, że zasoby tej strony nie są jeszcze ukończone. Lepiej w ogóle z tego obrazka zrezygnować niż ma wprowadzać w błąd.
ps. jak podasz mi adres na PW to chętnie podeślę ci komplet z Bierhallebla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatSpróbj zmienić stronę "Wymiana" bo tam pokazują się jakieś "ostatnio dodane" i ma to się nijak do Twojej propozycji wymiany.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Comment
-
-
Ogólnie ok, nadal brak możliwości kontaktu. Na stronce posługujesz się numeracją z katalogu R.Kwietnia może warto by było umożliwić ściągnięcie ze stronki pliku z Twoimi brakami same numerki np. w acrobacie, excelu lub wordzie.
Comment
-
-
Kontakt zostanie umieszczony w poniedziałek. Pracuję nad skryptem formularza. Moje braki też zostaną umieszczone jak skończę prace nad uzupełnieniem katalogu.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Comment
-
Comment