Tu masz stronę browaru
Nietoperze Kowalsika
Collapse
X
-
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************ -
Nie wiem, czy dwójka to nietoperz, ale na pewno jest ssakiem i ma skrzydła.Comment
-
Ten z kuflem to raczej nie jest nietoperz. O ile znam się na nietoperzach to raczej nie pijają piwawww.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy NajróżniejszychComment
-
-
-
Chyba zbieg okoliczności, bo jak zaczynałem zbierać nietoperze to nie znałem jeszcze wtedy słynnego Kowalsika od tych latających ssaków. Myślę, że wszystko przez to, że lubię czasem wychylić zimne Bacardi... arbuzowe z lodówki mi podchodzi najlepiej.Comment
-
Hmm...
Może też spróbuję, a nie tylko piwo i piwowww.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy NajróżniejszychComment
-
Ech, chyba dawno nie zagladalem...
A zatem tak. Po pierwsze - czesc mojej kolekcji (oraz rzeczy poszukiwanych przeze mnie) jest tradycyjnie jak widze w galerii Google :-) Tu jest link: http://picasaweb.google.pl/marek.kowalskitpb
Sa podstawki, etykiety, kapsle koncze. Jest tez pare kategorii nie zwiazanych z piwem. Jeżeli ktoś zna cos spoza pokazanych w galerii gadzetow - prosze o info, skan... Rzeczy poszukiwane sa zaznaczone w opisie.Comment
Related Topics
Collapse
-
Mezdra kojarzy się z marką Ledenika produkowaną w miejscowym browarze. Jednak dane mi było zaglądnąć w miejsce, o którym nie mogłem znaleźć informacji na piwnych stronach w bezkresnym necie.
Bardziej traktuje ten wpis jako wyzwanie dla piwnych turystów odwiedzających Bułgarię,...2 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
Piwo jasne,browaru '' Ledenika i MM'' . Dostępne w plastikowych butelkach 0,5l z kapslem zrywanym (jak np.w sokach Tymbark) ,pakowane po 6 sztuk w tym 1 bonus.Można było jednak dostać to piwko w sprzedaży detalicznej. Było też w jednorazowych pękatych butelkach szklanych 0,33 litra. Dla odmiany...
-
-
-
witam,
chętnie wymienię/kupię kapsle od napoju BACARDI.
moja aktualna kolekcja:
https://plus.google.com/photos/11362...CMSHtfXfvo66fg
jeśli chodzi o wymianę to mam aktualnie trochę kapsli polskich:...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Następne kiepskie. Smak podobny do Zagorki ale dopiero po kilku min po wygazowaniu (szybkim). Siki ale dopiłem do dna. 10,5% zawartości alk nie znalazłem na etykietach. Browar Ledenika w Mezdra
-
-
-
Witam
Mam w swojej skromnej kolekcji dwie etykiety nieznalezione wśród wszystkich zamieszczonych w Browar.biz. Może źle szukałem (dopiero od kilku dni jestem pełnoprawnym "Browarnikiem", a może to jakieś rarytasy - choć nie sądzę). Wampira wśród kolekcjonerskich etykiet...-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment