Tu masz stronę browaru
Nietoperze Kowalsika
Collapse
X
-
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kowalsik Wyświetlenie odpowiedziPetrus pokazal piwo Transilvania - i dzisiaj dostalem mila przesylke z Niemiec :-) Wraz z informacja, ze wczesniej byly inne wzory...
Nie wiem, czy dwójka to nietoperz, ale na pewno jest ssakiem i ma skrzydła.
Comment
-
-
Ten z kuflem to raczej nie jest nietoperz. O ile znam się na nietoperzach to raczej nie pijają piwawww.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika P-Oset Wyświetlenie odpowiedziTen z kuflem to raczej nie jest nietoperz. O ile znam się na nietoperzach to raczej nie pijają piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez Wyświetlenie odpowiedziKilka mam też...
Zaraziłeś się od Kowalsika???
Jak to się przenosi, drogą kropelkową, czy jakoś inaczej???www.collections.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika P-Oset Wyświetlenie odpowiedziO rany!!!
Zaraziłeś się od Kowalsika???
Jak to się przenosi, drogą kropelkową, czy jakoś inaczej???
Comment
-
-
Hmm...
Może też spróbuję, a nie tylko piwo i piwowww.collections.pl
Comment
-
-
Ech, chyba dawno nie zagladalem...
A zatem tak. Po pierwsze - czesc mojej kolekcji (oraz rzeczy poszukiwanych przeze mnie) jest tradycyjnie jak widze w galerii Google :-) Tu jest link: http://picasaweb.google.pl/marek.kowalskitpb
Sa podstawki, etykiety, kapsle koncze. Jest tez pare kategorii nie zwiazanych z piwem. Jeżeli ktoś zna cos spoza pokazanych w galerii gadzetow - prosze o info, skan... Rzeczy poszukiwane sa zaznaczone w opisie.
Comment
-
Comment