Nietoperze Kowalsika

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• bastion
    Bułgaria, Mezdra, Ul. Pazara, Hotelski Kompleks Ariel.
    bastion
    Mezdra kojarzy się z marką Ledenika produkowaną w miejscowym browarze. Jednak dane mi było zaglądnąć w miejsce, o którym nie mogłem znaleźć informacji na piwnych stronach w bezkresnym necie.
    Bardziej traktuje ten wpis jako wyzwanie dla piwnych turystów odwiedzających Bułgarię,...
    2024-09-04, 21:16
  • skandal
    Ledenika, Svetlo
    skandal
    Następne kiepskie. Smak podobny do Zagorki ale dopiero po kilku min po wygazowaniu (szybkim). Siki ale dopiłem do dna. 10,5% zawartości alk nie znalazłem na etykietach. Browar Ledenika w Mezdra
    2002-09-09, 19:13
  • damin05
    Poszukuję kapsli BACARDI
    damin05
    witam,
    chętnie wymienię/kupię kapsle od napoju BACARDI.

moja aktualna kolekcja:
    https://plus.google.com/photos/11362...CMSHtfXfvo66fg

jeśli chodzi o wymianę to mam aktualnie trochę kapsli polskich:...
    2013-08-13, 18:25
  • kruger_nr1
    Ledenika, Special
    kruger_nr1
    Piwo jasne,browaru '' Ledenika i MM'' . Dostępne w plastikowych butelkach 0,5l z kapslem zrywanym (jak np.w sokach Tymbark) ,pakowane po 6 sztuk w tym 1 bonus.Można było jednak dostać to piwko w sprzedaży detalicznej. Było też w jednorazowych pękatych butelkach szklanych 0,33 litra. Dla odmiany...
    2007-11-02, 14:27
  • Kolesław
    Ledenika, MM Pils
    Kolesław
    Ekstrakt 10,5, alk. 4,4 % vol.
    Zapach: Na początku zajechało szmatą. Potem trochę lepiej - słód i ciasteczka. Potem znowu gorzej - gorzkawa chemia, niby chmielowa.
    Piana bardzo ładna - gęsta, wysoka i trwała. Zostawia firanki. Takie jakieś kapryśne, nieregularne, ale jednak....
    2010-10-10, 10:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...