Suwałki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • arcy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.07
    • 7538

Suwałki

Otwieram nowy temat w swoim zbieractwie - poszukuję wszystkiego co się da z Suwałk.

Oferty proszę kierować na PW
  • slavoy
    🥛🥛🥛
    • 2001.10
    • 5056

Z okazji, że praktycznie nieodłącznym elemetem suwalskich birofilii jest pewnien zwierzak, musisz pogodzić się z faktem, że jesteś drugi
    Opisz swoją kolekcję, opowiedz co zbierasz, jak zmienia się Twoje kolekcjonerskie hobby w czasie i przedstaw te kolektybilia, z których jesteś najbardziej dumna/dumny.

Macie niedźwiedzie - dawajcie!
    Dick Laurent is dead.

Comment

• arcy
      • 2002.07
      • 7538

Sam przehandlowałem z Tobą szklaneczkę za piwo Marusi - dziś już bym się nie połakomił

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 12:26
      • dadek
        Niemcy, Kassel, Untere Königsstraße 60, Bierstube am Stern
        dadek
        Bardzo wesołe miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
        2024-09-03, 04:09
      • Prusak
        Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
        Prusak
        Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
        2024-02-07, 19:00
      • dadek
        Suwałki, Noniewicza 42, Browar Północny (restauracyjny od 2017 roku)
        dadek
        Podobnie jak w Grudziądzu, również w Suwałkach żal patrzeć na zgliszcza zabytkowego Browaru Północnego z 1888 roku. Analogicznie w obu tych miejscach pod koniec 2017 (tu otwarcie 9.12.2017) powstały browary restauracyjne nawiązujące do długich tradycji piwowarskich swoich miast. W Suwałkach...
        2018-03-12, 22:46
      • bogobar
        Kiper Suwałki czy Piotrków ?
        bogobar
        Mam problem z zakwalifikowaniem etykiety. Kapsel i krawatka wskazują ewidentnie na browar piotrkowski, jednak na kontrze wymienione są dwie możliwości : (cytat)
        A Suwałki
        B Piotrków Tryb
        To mogłoby określić producenta jednak przed datą zamiast tych kodów są literki...
        2005-07-17, 23:55
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...