W ramach ciekawostki ... pierwsza widziana przeze mnie etykieta od bocka (a widziałem ich sporo) gdzie tak wyraźnie zaznaczona jest płeć kozła . W oryginale to widac jeszcze lepiej niż na zdjęciu... etykieta oczywiście na wymianę.
Attached Files
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Mam stronę własną, ale ma ograniczenie pojemności i transferu i trochę kosztuje. Zastanawiam się czy jej nie zlikwidować i wrzucić kolekcje właśnie na jakieś medium społecznościowe. Stąd pytanie.
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2014-11-10, 11:27.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.
Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
Przez lata zalegały mi w piwnicy różne piwne kolekcje m.in wafli, puszek i pięcio litrowych beczek od piwa Tyskie. Obecnie jestem zmuszony sprzedać część z tej kolekcji dlatego też poszczeglne przedmioty wystawiłem w jednym z serwisów za symboliczne kwoty. Nie jest to jednak problemem, bo...
Niestety, z przyczyn niezależnych muszę pozbyć się mojej skromnej kolekcji piwnego szkła
Całość umieszczona jest na stronce (ok. 130 szt.) http://kufle.5v.pl/
do całości dołożę tą stronkę i adres mailowy.
Ze względu na ilość i niestety szkło w rachubę wchodzi...
Comment