Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
No ale dla .... dwóch osób oglądających miesięczne albumy, raczej nie będę się "bawił" w zakładanie tych miesięcznych albumów
Nie wolno Ci marudzić chłopie. Jesteś dla wielu guru. A Twoje albumy są niczym katalog piw świata I żarty żartami, ale sam nieraz zaglądam tam by coś sprawdzić. W zasadzie powinieneś dostawać jakieś granty, dotacje, albo cuś tam... niejako z urzędu, obligatoryjnie za swoją pracę
Wielki szacun.
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Kontynuuj dalej to co robisz-po pierwsze ogromny szacunek dla Ciebie(i tobie podobnym na tym forum) za profesjonalizm,chęci i poświecenie po drugie dzięki takim ludziom inni dostają kopa do swojego zbierania i nie zaniechania się lub ich zachęcasz po trzecie potrzeba takich ludzi w każdej pasji aby trwała i była doceniana a po czwarte to jest źródło kapitalnej udokumentowanej katalogowej wiedzy
Dawaj dalej...
Comment