Wczoraj udało mi się wrzucic na stronę Picasa "zaległe" sierpniowe fotki.
Fotek piw zagranicznych jest 3658 szt. Fotek piw polskich 258 szt. Razem 3916 szt.
Jeszcze zrobię porządek z wrześniem i będę prawie na bierząco.
Z tym gorzej. Wczoraj sprawdziłem że z lipca mam jeszcze do opisania nowych 11 sztuk.
Ostatnio się "obijam". Liczę że ktoś mnie wyręczy. Niestety zdarza się to za rzadko.
Ostatnio wypadło mi z listy do opisania tylko jedno piwo niemieckie, a opisuję z 1-2 miesięcznym opóźnieniem.
Sibarh nawet nas nie poinformowałeś ze wstawiłeś zaległe piwa 101 w sierpniu daje niezły wynik a gdzie wrzesień i pażdziernik ? wrzuć znowu jakąś fotke co tam chomikujesz
Sibarh nawet nas nie poinformowałeś ze wstawiłeś zaległe piwa 101 w sierpniu daje niezły wynik a gdzie wrzesień i pażdziernik ? wrzuć znowu jakąś fotke co tam chomikujesz
We wrześniu zaliczyłem 79 piwa z 23 krajów.Ile z nich jest dla mnie nowe jeszcze nie wiem. Niektóre miały pozmieniane etykiety. Nowe kraje to Tunezja i Senegal.
Rzadsze kraje z których piłem piwo to: Szwecja - 7 szt, USA - 4 szt, Islandia - 1 szt, Grecja - 1 szt, Brazylia - 1 szt, Dominikana - 1 szt, Peru - 1 szt, Rumunia - 1 szt, Peru - 1 szt
Pozostałe to masówka europejska: Niemcy - 18 szt, Austria - 8 szt, Dania - 4 szt, Francja - 4 szt + 8 innych państw europejskich.
Wrześniowy album wkrótce na picasa.
Jestem ciekaw czy ty jakoś dokumentujesz rodzaje i gatunki wypitych przez siebie piw np. w postaci odklejonych etykiet w segregatorze lub choćby fotek. Ja na przykład więcej od ciebie wypiłem piw afrykańskich, wietnamskich, amerykańskich a nawet duńskich czy niemieckich ale żadnych "dowodów" (oprócz miłych doznań smakowych) na to oczywista nie mam ?
Jestem ciekaw czy ty jakoś dokumentujesz rodzaje i gatunki wypitych przez siebie piw np. w postaci odklejonych etykiet w segregatorze lub choćby fotek. Ja na przykład więcej od ciebie wypiłem piw afrykańskich, wietnamskich, amerykańskich a nawet duńskich czy niemieckich ale żadnych "dowodów" (oprócz miłych doznań smakowych) na to oczywista nie mam ?
Proszę o dogłębną analizę ostatniej linijki podpisu
Zwróć uwagę, że jestem świerzakiem jeśli chodzi o posty (mam ich dopiero 5), i pisałem na "gorąco" bo bardzo zainteresował mnie twój hm, mozna chyba tak powiedzieć? "zbiór" i to dość okazały jak sie okazuje
Przejrzałem galerię na Picassie. Wielki szacunek dla Twojej kolekcji. Podejrzewam, że takie nazwisko jak Libor Vojacek, który podobnie do Ciebie "kolekcjonuje" wypite piwa z całego świata jest Ci dobrze znane? Mam jeszcze tylko na koniec małe pytanko. Dokumentujesz wypite piwa fotkami, a co robisz z pustymi butelkami? Moje pytanie nie jest bezpodstawne. Bo przecież etykiety można odkleić i np. wymienić na coś innego np. na piwo jakiego jeszcze nie piłeś, hmm... no choćby i ze mną.
Przejrzałem galerię na Picassie. Wielki szacunek dla Twojej kolekcji. Podejrzewam, że takie nazwisko jak Libor Vojacek, który podobnie do Ciebie "kolekcjonuje" wypite piwa z całego świata jest Ci dobrze znane? Mam jeszcze tylko na koniec małe pytanko. Dokumentujesz wypite piwa fotkami, a co robisz z pustymi butelkami? Moje pytanie nie jest bezpodstawne. Bo przecież etykiety można odkleić i np. wymienić na coś innego np. na piwo jakiego jeszcze nie piłeś, hmm... no choćby i ze mną.
W pażdzierniku zaliczyłem 80 piw z 25 krajów. Nowe kraje to ZEA i Reunion.
Zrobiłem przegląd listopadowych piw. 84 piwa z 27 krajów.
Doszło aż 5 nowych państw: Bahamy, Belize, Bostwana, St. Vincent i Grenadyny, Uzbekistan.
No to mam już 98 krajów. Jeszcze tylko dwa i będzie STO.
Październikowy album już na picasa, listopadowy wkrótce.
Comment