Tym razem wędrowniczka Kasia spędziła tydzień na Islandii, a dzięki uprzejmości kolegi becika wiedziała gdzie ma pójść by kupić mi piwo.
Przywiozła mi trzy, w tym jedno wyjątkowe bo z dodatkiem jader wieloryba, które były suszone w dymie z palonego owczego łajna. To to w środku.
Niestety podobno smakuje tylko potomkom Wikingow, wiec nie obiecuje sobie po nim zbyt wiele.
Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2022-05-19, 02:23.
3 minuta 18 sekunda.
Miałeś podobna minę jak pierwszy raz piłeś Nirvana IPA, która wtedy jeszcze była z browaru Boulevard.
Ta obecna Nirvana z Ommegang już nie wywołuje takich reakcji.
Przy okazji dzisiejszych zakupów, ilość kapsli z USA przekroczyła 1500 sztuk
A dla kolegi rivendela udało mi się kupić jego ulubiony wyrównywacz stref czasowych,
czteropak niezbędny do szybkiego resetu, ktory juz niedlugo bedzie mu potrzebny
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali
Szybko u Was Mikołaj prezenty przynosi.
Powód dlaczego już dostałem to piwo jest bardzo prozaiczny.
Takiego piwa nie kupi się w każdym sklepie, więc Mikołaj wykorzystał mój ostatni przedświąteczny wyjazd do DOBREGO sklepu by sprezentować mi tego RISa.
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku, na której będę dodawał zdjęcia swojej kolekcji, jak również dubli. Strona jest w trakcie przygotowań, jednak z czasem będą pojawiać się na niej kolejne zdjęcia
Witam forumowiczów,
wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...
Leave a comment: