Moja kolekcja kapsli z wypitych piw.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Latarnik
    replied
    Dzis do obu galerii trafily kolejne kapsle od rivendela, w tym taki sliczny:
    Attached Files

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Zgodnie z zapowiedzia, dzis pierwsze trzy kapsle zdobyte dla mnie przez rivendela.
    O ile konik pewnie wkrotce pojawi sie w sklepach gdzie robie piwne zakupy, to dwa pierwsze zdecydowanie wykraczaja poza teren moich aktualnych wyjazdow.
    Attached Files

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Za tydzien pojawia sie w galerii pierwsze kapsle od rivendela.
    A dzis wsrod dodanych sa m.in. dwa kapsle, przywiezione z Baltimore przez Kasie.
    Attached Files

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74
    Takiemu to dobrze. Nie dość, że sam masz dostęp do tylu piw, to jeszcze inni przywożą, żebyś za daleko jeździć nie musiał.
    Tak sie sklada, ze kolega rivendel kolekcjonuje wrazenia smakowe z osobiscie wypijanych piw. Ma ich w kolekcji juz prawie 1500 sztuk.
    Jesli wiec gdzies jedzie w wiadomym celu, to kupujac piwa, laczy przyjemne z pozytecznym
    Zdrowie rivendela

Leave a comment:

• yaro74
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    Kolega rivendel donosi, ze z tegorocznych wojazy po USA przywiezie mi kilkanascie nowych kapsli, oczywiscie wszystkie beda na piwach.
    Sa wsrod nich takie rodzynki, ktore sa w zasadzie dostepne tylko w najblizszej okolicy od browarow je warzacych.
    Juz sie nie moge doczekac!
    Takiemu to dobrze. Nie dość, że sam masz dostęp do tylu piw, to jeszcze inni przywożą, żebyś za daleko jeździć nie musiał.

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Kolega rivendel donosi, ze z tegorocznych wojazy po USA przywiezie mi kilkanascie nowych kapsli, oczywiscie wszystkie beda na piwach.
    Sa wsrod nich takie rodzynki, ktore sa w zasadzie dostepne tylko w najblizszej okolicy od browarow je warzacych.
    Juz sie nie moge doczekac!

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Wczoraj ostatni raz udalo mi sie dodac kapsle do galerii w Picasa.
    Licznik w niej zatrzymal sie na 4015 kapslach, szkoda!
    Od przyszlego tygodnia nowe kapsle bede dolaczal juz tylko do web-albumu.
    Zapraszam.

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    Postaram sie aby ta tendencja, 5 sztuk na tydzien, utrzymala sie rowniez w przyszlosci.
    Dzis udalo mi sie nadgonic i pod koniec 30 tygodnia tego roku dolaczylem do galerii kolejne 5 kapsli.
    Dzieki temu moja tegoroczna galeria zawiera teraz tyle kapsli ile wg mojej zasady zawierac powinna, czyli 150 sztuk.

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
    Gratulacje i podwojenia ten liczby życzę
    Dzieki, moze do emerytury sie wyrobie.
    A przy okazji dwa kapsle dla mniej spostrzegawczych kapslarzy, ja dopiero w domu, po powrocie ze sklepu skojarzylem, ze cos z tym Easy Jackiem jest nie tak.
    Attached Files

Leave a comment:

• wpadzio
    replied
    Pięknie Zbyszku, gratuluję!

Leave a comment:

• robox
    replied
    Gratulacje i podwojenia ten liczby życzę

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    4000

Leave a comment:

• Micho441
    replied
    A istnieje taki browar "Szczyrzyc?,nie.Więc jak może istnieć współczesny kapsel nieistniejacego browaru.
    Tym kapslem zamykane sa piwa zarówno Szczyrzyckiego Browaru Cystersów"Gryf" jak i "Marysia" Jeden kapsel,jedna reka,jedna restauracja.
    Restauracja Regionalna Marysieńka - Oficjalna strona browaru Szczyrzyckiego Cystersów - piwa warzonego w tradycyjny sposób już od 1628r. Oferujemy browar w trzech gatunkach opackie, grodzisko, przeora. Zapraszamy do zapoznania się z nasza historią oraz posmakowania naszego piwa.

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    A w galerii kapsli bbizu tego kapsla nie ma ani w Gryfie ani w Marysi.
    Figuruje jako browar Szczyrzyc.

Leave a comment:

• yaro74
    replied
    Ten sam kapsel wczoraj dołączył do mojej kolekcji, tylko był na butelce z innego browaru w Szczyrzycu, z Marysi.

Leave a comment: