Moja kolekcja kapsli z wypitych piw.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Latarnik
    replied
    3900

Kolejna setka kapsli w kolekcji
    Szkoda, ze nastepna bedzie juz nie w tej galerii.

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Na razie problem zamkniecia Picasy rozwiazalem w ten sposob,
    ze nowe kapsle bede pokazywal pod swoim profilem Google+ https://plus.google.com/104459375571566293858
    A w przyszlosci moze zainwestuje we wlasna strone z galeria.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2016-02-18, 18:19.

Leave a comment:

• genea
    replied
    Kurcze, a ja co raz bardziej dojrzewałem do decyzji żeby założyć tam konto i w końcu pochwalić się swoją kolekcją... I cały misterny plan w p..du jak mawiał klasyk

Leave a comment:

• Horse1963
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    "Google zamyka serwis Picasa. Google serwis będzie wygaszać w ciągu trzech najbliższych miesięcy. Ostatecznie zamknięty zostanie 1 maja.
    Po tym czasie fotografie i filmy, które użytkownicy umieścili w zasobach portalu Picasa, zostaną przeniesione i automatycznie będą dostępne w ich profilach w serwisie Google Photos.
    Internauci, którzy nie będą chcieli korzystać z Google Photos, będą mogli oglądać swoje zdjęcie w Picasie.
    Serwis nie będzie jednak aktualizowany, a w związku z czym niemożliwe będzie dodawanie nowych plików."

No to mnie zastrzelili ta informacja, bo w G Photos kolekcja nie wyglada tak dobrze jak w Picasa.

Czy znacie jakies opcjonalne miejsca gdzie mozna przeniesc galerie w podobnej formie?
    No to z tym będzie problem...
    Załóż nowy wątek może ktoś coś doradzi.

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    "Google zamyka serwis Picasa. Google serwis będzie wygaszać w ciągu trzech najbliższych miesięcy. Ostatecznie zamknięty zostanie 1 maja.
    Po tym czasie fotografie i filmy, które użytkownicy umieścili w zasobach portalu Picasa, zostaną przeniesione i automatycznie będą dostępne w ich profilach w serwisie Google Photos.
    Internauci, którzy nie będą chcieli korzystać z Google Photos, będą mogli oglądać swoje zdjęcie w Picasie.
    Serwis nie będzie jednak aktualizowany, a w związku z czym niemożliwe będzie dodawanie nowych plików."

No to mnie zastrzelili ta informacja, bo w G Photos kolekcja nie wyglada tak dobrze jak w Picasa.

Czy znacie jakies opcjonalne miejsca gdzie mozna przeniesc galerie w podobnej formie?

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    2015 male podsumowanie

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74
    A te 260 w ubiegłym roku, to świetny wynik.
    Ze zrozumialych wzgledow wiekszosc nowych kapsli w mojej kolekcji jest amerykanskich.
    W ubieglym roku stanowily one 55% moich zdobyczy.
    Na drugim miejscu sa kapsle z piw, ktore mozolnie sciagam z Polski. Bylo ich niecale 16%.
    I mimo tego, ze w sumie przybyly do kolekcji kapsle z 30 roznych panstw, to USA i Polska dominuja.
    Liczbowo sa to 143 nowe kapsle/piwa z USA i 41 z Polski, potem dlugo dlugo nic i wreszcie Kanada z 15 kapslami.
    W tym roku zapewne peknie, bo brakuje mi jeszcze tylko 135 sztuk, liczba 4000 kapsli z wypitych piw. Oby zdrowia wystarczylo.
    Wasze
    Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2016-01-08, 01:24.

Leave a comment:

• yaro74
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    5 pierwszych kapsli wyglada w galerii nieco biednie, ale co tydzien sytuacja bedzie sie poprawiala.
    Jak na tydzień, to wygląda dobrze. A te 260 w ubiegłym roku, to świetny wynik.

Leave a comment:

• rivendel
    replied
    Twoje
    Mam nadzieję przyczynić się do powiększenia Twojej kolekcji.
    Wszystkiego najlepszego w 2016r.

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Galeria na nowy 2016 rok juz zalozona. Teraz trzeba mozolnie szukac nowych kapsli.
    Na szczescie zima na razie jest bez sniegu wiec moge jezdzic po sklepach do woli.
    5 pierwszych kapsli wyglada w galerii nieco biednie, ale co tydzien sytuacja bedzie sie poprawiala.

Leave a comment:

• MLT
    replied
    Zdrowie Latarniku.

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    Latarniku, twoje zdrowie!

Leave a comment:

• genea
    replied
    Latarniku życzę Ci co najmniej 260 nowych kapsli na smacznych piwach

Leave a comment:

• robox
    replied
    Latarniku, bogatego w nowe kapsle do kolekcji 2016 roku

Leave a comment:

• Micho441
    replied
    Również wszystkiego najlepszego w nowym roku.Wielu,wielu nowych kapsli do kolekcji.

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Ostatnia piatka kapsli dodana do tegorocznej galerii.
    W tym roku doszlo do kolekcji 260 kapsli, a to oznacza dokladnie 5 sztuk kazdego tygodnia.
    Postaram sie aby ta tendencja, 5 sztuk na tydzien, utrzymala sie rowniez w przyszlosci.
    Przy okazji wszystkim sledzacym ten watek zycze wszystkiego najlepszego w nowym roku.
    Happy New Year!

Leave a comment: