Zapraszam do odwiedzin mojej strony z kolekcją puszek po piwie www.kolekcjoner.pev.pl , ciagle trwaja aktualizacje strony. Pozdrawiam!
Kolekcjoner puszek z Gliwic!
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
bardzo proszę opisz TUTAJ nieco swoją kolekcję - wszak nie jest to katalog linków do stron.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wawo Wyświetlenie odpowiedziZapraszam do odwiedzin mojej strony z kolekcją puszek po piwie www.kolekcjoner.pev.pl , ciagle trwaja aktualizacje strony. Pozdrawiam!
Ale po pierwsze opisz się na swoim profilu i dopiero potem polecaj swoją kolekcje.
Comment
-
-
no i aktualizacji nie jest za wiele...a tak ładnie się zapowiadało!Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/
Comment
-
-
Witam,
aktualizacje sa w miare możliwosci, póki co przygotowywuje sie do matury i nie mam czasu aktualizować strony. Wiele puszek czeka na swoją kolej w "sesji zdjęciowej" ;]
Comment
-
-
Dzis zrobilem aktualizacje strony,
wstawilem Polskie Karty Magnetyczne (w częściowej budowie)
oraz w dziale Puszki
kraj Słowenia i Niemcy ( to co udało mi się do tej pory sfotografować)
Pozdrawiam i zachęcam do przeglądania. Przy okazji jezeli ktos ma jakies puszki zagraniczne a w szczególnosci pusze Smednego Mnicha to bardzo prosił bym o kontakt.
Comment
-
Comment