Etykiety

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zdezo
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2004.09
    • 28

Etykiety

Zapraszam do obejrzenia mojej kolekcji etykiet na stronie http://picasaweb.google.pl/krzymill/MojeEtykietyPiwne
    Kasztelan - the best of beers
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

Witam,
    Ładna kolekcja wypitych piw. Okazuje się, że posiadasz sporo starych wzorów a z nowych Ci brak. Musisz się przyłożyć do picia piwa, bo te promocyjne szybko "uciekają" ze sklepów.
    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 24016

Drogi Zdezo - opisz proszę swoją kolekcję pokrótce tutaj - nie chciałbym żeby ten dział przeistoczył się jedynie w zbiór odnośników. Dziękuję.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• zdezo
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2004.09
        • 28

kolekcja

No cóż, każda etykieta, to kolejne przez mnie wypite piwko, ale największym problemem było znalezienie czegoś lokalnego. Coraz trudniej z tym. Z kolei potem żmudna praca nad odklejaniem etkiet, skanowaniem i katalogowaniem. Katalog mam jeszcze nie skończony i dlatego zamieszczam na tym forum tylko album etykiet. Ot tak dla obejrzenia. Pozdrawiam.
        Kasztelan - the best of beers

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
          Vyšší Brod, Studánky 98, Pivovar Studánky
          heckler
          W miasteczku Vyšší Brod po browarze Jakub pozostała już tylko firmowa piwiarnia, ale za to w dzielnicy Studánky otwarł się nowy, mały rodzinny browarek przyjmując nazwę dzielnicy w której stoi.
          Studánky to dzielnica miasta Vyšší Brod oddalona od niego o 2,5 kilometra. Niby odległość...
          2019-05-30, 07:36
        • heckler
          Ledce, Ledce 16, Pivovar Ovipistán
          heckler
          Niecałe 10 kilometrów od miejsca naszego kwaterunku Opočna od miesiąca działa kolejny mały browarek. Oczywiście postanowiliśmy go odwiedzić. Browar położony jest we wsi Ledce i nazywa się Ovipistán.

Długi spacer dobrze nam zrobił i na miejsce dotarliśmy w sobotę około...
          2020-08-28, 08:55
        • heckler
          Náměšť na Hané, Zákostelí 77, Náměšťský pivovar
          heckler
          Dokładnie w lutym tego roku w małej mieścinie Náměšť na Hané oficjalnie wystartował drugi browar . Oba browary oddalone są od siebie o jakieś 500 metrów. Nowo otwarty Náměšťský pivovar znajduje się tuż za kościołem w prywatnym domu właścicieli. W sobotę lokal otwierano od godziny...
          2020-08-19, 11:15
        • darekd
          Pecký, Pivo Sněžka tmavý speciál 13
          darekd
          O browarze:

https://www.browar.biz/forum/showthr...ght=Peck%C3%BD

Wszystkie piwa mają podstawową nazwę: Pivo Sněžka

https://www.peckypivovar.cz/nase-piva/

13% ekstr., 5,8% alk.

Aromat - wyraźny, głównie palony słód
          ...
          2019-10-19, 01:03
        • heckler
          Mokrovousy 111, Pivovar Krodo Beer
          heckler
          Mokrovousy to kolejna mała, czeska wioska na której niegdysiejszy browarek domowy zaczął działać legalnie. KRODO był tajemniczym bogiem celtyckim, czczonym przez przedchrześcijańskich germańskich Saksonów i pierwszych Słowian jako bóg obfitości i dobrobytu. Tak o nazwie swojego browaru...
          2019-09-27, 05:35
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...