Na mojej stronie są zaznaczone podstawki czeskie na wymianę. Niektóre z nich mogę sprezentować. Wystarczy zajrzeć i podać numery, których nie masz w zbiorze (najlepiej na pw) a ja zobaczę, czy mogę je przekazać.
Najmłodszy...? Moje tektury
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2009-04-15, 21:00.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
Myślę, żę będę mógł wspomóc kolegę "zza miedzy"Aktualnie jestem w trakcie porządkowania swoich zbiorów i jak tylko skończę to myślę, że coś tam się znajdzie dla Ciebie czy to na wymianę czy to w podarku
Niestety moja praca przypomina na razie kamieniołom
Ale usilnie się staram skonczyć przed giełdą w Żywcu
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
Related Topics
Collapse
-
Najmłodszy browar w Tallinnie, który w tym roku ruszył z produkcją, nieuwzględniony także na polskich mapach. Dość daleko od centrum, w budynkach poprzemysłowych po dawnej stoczni, jednak można spokojnie dojechać tramwajem jadaćym do pętli Kopli, pokonując od przystanku około 400 metrów....
-
Channel: Estonia
2024-05-09, 14:45 -
-
Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
-
Channel: Holandia
-
-
Najmłodszy Znojemski browar nosi nazwę Old Cock. Powstał w miejscu starych garaży, a za sąsiadów ma ładnie odnowione budynki biblioteki, oraz muzeum.
Plecami graniczy z murami Klasztoru Minorytów, który z drugiej strony za sąsiada ma Browar Znojmo.
Browar pracuje pełną...-
Channel: Czechy
-
-
Jak w temacie, sprzedam lub zamienię na coś z polskich wafli +/- jakieś 10 kg zagranicznej masówki (głównie DE,CZ,UK).Zapraszam na PW.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2017-05-23, 08:48 -
-
Mieszkający od 11 lat w Kiszyniowie amerykanin - Bill Mahaffey, z resztą wieloletni piwowar domowy, zapragnął uruchomić browar rzemieślniczy i jak postanowił, tak zrobił.
Akurat fala mody na crafty na chmielach amerykańskich przelewa się przez świat, więc można było dać się i...-
Channel: Mołdawia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment