Zanim sprzedasz, możesz powrzucać zdjęcia pojedynczych piwnych egzemplarzy ze swojej kolekcji do działu Kolekcjonerskiego w BrowarBizie względnie do galerii jeśli dany browar nie został ujęty w spisie? Szkoda by było nie mieć ich tutaj w najprzydatniejszej postaci
Też jestem za tym, ażeby ta kolekcja została w Elblągu. Mnie interesują kufle, Elbiger mozesz napisac coś więcej na temat sprzedaży, kiedy i gdzie bedzie można kupić twoje zbiory i czy jest możliwość zakupu samych kufli bez butelek i popielniczki???
Prawde mowiac kolekcja butelek Szymona Elbingera nie daje mi spokoju.Bylbym rozczarowany gdyby czesc z nich nie trafila w moje rece!Ten temat (butelki po piwie i wodzie)to moja zyciowa pasja i zamierzam go dalej ostro drazyc. Mam nadzieje iz Kolega E. to rozumie.
Nie wiem Marcin74 na jakim stopniu znajomości jesteś z kolegą Elbingerem ale teraz niestety są takie brutalne czasy że jeśli nie połechcesz go jakmś satysfakcjonującym go liczebnikiem finansowym to nie widze większego sensu w publicznych deklaracjach o Twojej miłości do birrofiliów elbląskich. Ja np od 2 dekad kocham do szaleństwa birrofilia z Mazowsza a zwłaszcza z Haberbuscha ale mimo to nikt sie do mnie z nimi nie zgłasza oczarowany moimi milosnymi zapewnieniami. Taki lajf ....
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Nie wiem Marcin74 na jakim stopniu znajomości jesteś z kolegą Elbingerem ale teraz niestety są takie brutalne czasy że jeśli nie połechcesz go jakmś satysfakcjonującym go liczebnikiem finansowym to nie widze większego sensu w publicznych deklaracjach o Twojej miłości do birrofiliów elbląskich. Ja np od 2 dekad kocham do szaleństwa birrofilia z Mazowsza a zwłaszcza z Haberbuscha ale mimo to nikt sie do mnie z nimi nie zgłasza oczarowany moimi milosnymi zapewnieniami. Taki lajf ....
Moje uczucie do podstawek Haberbuscha jest stanowczo większe niż Coopera więc będę wielce rozczarowany jeśli do końca roku znane mi wzory nie trafią do mojej kolekcji .
Jakos sie zaczal robic dziwny temat. Zupelnie zbladzil.
Cooper ja tez nie bardzo rozumiem co Marcin74 mial na mysli to piszac, tym bardziej ze my sie zupelnie nie znamy
Nie ukrywam ze bede chcial aby wszystko zostalo w Elblagu. Ja nie mam warunkow do trzymania wszystkiego w domu. zrobilo sie z mieszkania male muzeum. Butelki to tylko czesc przedmiotow zwiazana z Elblagiem ktora posiadam
Pozdrawiam
Tak mi sie jakos zebralo .Poprostu wczoraj za duzo po pracy Co do cyferek to zgadzam sie z Toba w 100%.To one prawdopodobnie zadecyduja kto to chapnie.Z Kolego El. znam sie slabo.To tyle
Tak mi sie jakos zebralo .Poprostu wczoraj za duzo po pracy Co do cyferek to zgadzam sie z Toba w 100%.To one prawdopodobnie zadecyduja kto to chapnie.Z Kolego El. znam sie slabo.To tyle
He he tak bywa ze czlowiek po browarkach bardziej wylewny
Comment