Wpadł mi do głowy bombowy plan by kolekcjonować kubeczki jednorazowe z logo browarów. Co prawda piwo z takiego kubeczka nie smakuje zbyt dobrze ,ale przedmiot kolekcjonerstwa całkiem sympatyczny! Gdyby ktoś z was drodzy browarowicze miał jakieś zbędne kubeczki do wymiany(do wymiany posiadam Lublin ,Okocim, Konstancin, Żywiec)/sprzedaży, a może sam kolekcjonował to prosze pisać . Jak na razie nie mam się czym pochwalić bo w kolekcji mam -Lublin, Chojnów, Rakszawę , Konstancin, Żywiec i Okocim ,ale to dopiero początki! W razie wymiany za inne birofilia myślę że będę miał się czym zrewanżować!
Kolekcja kubków plastikowych z logo browarów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziJa mam Łomżę, Ambera, Tyskie 2 rodzaje, Broka i coś tam jeszcze. Masz załatwione - odbiór w SzczecinieLast edited by cororo; 2009-02-27, 00:38.
Comment
-
-
Królewskie, warka strong, bosman, brok i Chełm Wist !!Last edited by Ahumba; 2009-02-27, 22:02.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziA brackie masz?
Jest plastikowy i styropianowy (PW).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziNie mam styropian mnie nie interesuje -tylko plastikowe! Napisz co bys chciał (o ile masz w dublecie).Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziDziękuję . Tak więc będę się przypominał przed giełdą . Będę musiał wymyślić czym się zrewanżować waszeWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment