Cororo, jakbyś mógł polskie kubeczki dodawać pojedynczo do działu kolekcjonerskiego, a tutaj jakbyś wstawiał do nich jedynie odnośniki - byłbym wielce rad. zapewne nie tylko ja
Cororo, jakbyś mógł polskie kubeczki dodawać pojedynczo do działu kolekcjonerskiego, a tutaj jakbyś wstawiał do nich jedynie odnośniki - byłbym wielce rad. zapewne nie tylko ja
Wstawiając tutaj zastanawiałem się ...czemu jeszcze nic nie napisałeś.
Zakładając że post jest w temacie "Moje Zbieranie" ktory - jak domniemam - ma pokazywać jakieś orginalne kolekcje birrofilistyczne to chyba fotki w tym przypadku kubasów są na miejscu
Ja w ten sposób np pokazuje swoje kelnerbloki
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Zgoda - aczkolwiek w kolekcjonerstwie też by miło wyglądały!
Zgadza się, lecz wydaje mi się że trzeba by było lepiej wyeksponować, bo by znów fotki nie pasowały.
Jak kolega będzie chciał to do galerii też doda-co za problem. Obecnie chwali się co nowego doszło do kolekcji robiąc zdjęcia.
... więc idąc za ciosem (wiem że kiedyś molestował Cie o to Cooper) może jednak ułozyłbyś browary w/g miejscowości ,a nie w/g nazw?(najbardziej chodzi o dział kolekcjonerstwo).
P.S Wiem że o tym nie rozmawia się w tym dziale
Comment