Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo
Wyświetlenie odpowiedzi
Kolekcja kubków plastikowych z logo browarów
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziDziękuję wszystkim którzy pamiętali o zabraniu kubeczków : Pati, Mafar, Jasiu P, Grzeber wielkie dzięki , wasze zdrowie! Chyba nikogo nie pominąłem, jeśli jednak to pewnie zaraz się zreflektuje i dołączę podziękowania.
Nie wiem jakim cudem przejechał te ponad 1000 km
Comment
-
-
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziWiem, że nie ma na sobie logo browaru, ale od biedy można go podciągnąć pod Tyskie (w końcu to ich impreza). Byłbyś nim zainteresowany?Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziWiem, że nie ma na sobie logo browaru, ale od biedy można go podciągnąć pod Tyskie (w końcu to ich impreza). Byłbyś nim zainteresowany?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedziGdzieś miałam całe opakowanie od Reginy...... jak znajdę to podeślę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziWiem, że nie ma na sobie logo browaru, ale od biedy można go podciągnąć pod Tyskie (w końcu to ich impreza). Byłbyś nim zainteresowany?Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziTak! Jasne że mnie interesuje!Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziNie wiem dlaczego podciagać, skoro jest Tyski - np. logo kapslaZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
Comment