Kolekcja kubków plastikowych z logo browarów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cororo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.04
    • 766

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedzi
    Widzisz, ja byłem tylko w piątek ale sam zapomniałeś mi przypomnieć że mam wysłać.
    Jak nie masz wzoru z Brackiego to czekaj cierpliwie i do następnego razu.
    Nie ma problemu w zasadzie kubek nie zając! Następnym razem nie omieszkam się upomnieć!

Comment

• karin861
      • 2006.02
      • 597

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedzi
      Po giełdzie Żywieckiej kolekcja liczy 38 kubków. Dziękuje wszystkim , którzy pamiętali i zabrali coś dla mnie wasze
      Wiedziałam, że cororo będziesz miał udane łowy, jak widziałam te plastikowe kubki to od razu sobie o Tobie pomyślałam, że kolekcja się wzbogaci
      Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• Cooper
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2002.11
        • 6057

Prosimy o jakąś aktualizację fotograficzną kolekcji. Zawsze wtedy łatwiej o rozgląd za brakującymi wzorami. Ja co prawda z Irlandii dużo nie pomogę (nawet Guinnessa na np koncertach leją tutaj do no-name'owych) ale może ułatwi to sprawę innym forumowiczom. Sam niestety nigdy nie lubiłem tych kubków i je wywalałem co obecnie skutkuje tym że nawet po Królewskim mi się nie zachował
        Ile mniejwięcej wg Twoich bieżących szacunków może być znanych ich polskich odmian ?
        Last edited by Cooper; 2009-06-21, 22:34.
        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• cororo
          • 2003.04
          • 766

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
          Prosimy o jakąś aktualizację fotograficzną kolekcji. Zawsze wtedy łatwiej o rozgląd za brakującymi wzorami. Ja co prawda z Irlandii dużo nie pomogę (nawet Guinnessa na np koncertach leją tutaj to no-name'owych) ale może ułatwi to sprawę innym forumowiczom. Sam niestety nigdy nie lubiłem tych kubków i je wywalałem co obecnie skutkuje tym że nawet po Królewskim mi się nie zachował
          Ile mniejwięcej wg Twoich bieżących szacunków może być znanych ich polskich odmian ?
          Trochę się boję Arta...ale zaraz się coś zrobi

Comment

• Cooper
            🍼🍼
            • 2002.11
            • 6057

Na kubku "2009 - Rok Piwa" jest logo Tyskiego w postaci korony książęcej na 1 kapslu więc kubek nie jest taki wcale "obiektywny" zresztą oprócz Tyskiego chyba żaden browar nie reklamuje tegoż piwnego roku i gdyby nie Tyskie to nawet bym nie wiedział iż takowy w ogóle jest.
            Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
            1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• cororo
              • 2003.04
              • 766

Zgodnie z sugestią Cooper'a(informacja dla Arta- kazał mi)zamieszczam fotki . Tak z lenistwa nie w galerii a tutaj.
              Attached Files

Comment

• cororo
                • 2003.04
                • 766

Następna porcja
                Attached Files

Comment

• cororo
                  • 2003.04
                  • 766

..i ostatnia , odkryłem że w jednym poście da się zamieścić więcej zdjęć. nieźle. Jak dotąd najbardziej atrakcyjny wydaje mi się nabytek bodaj od Jasia P w postaci kubeczka okocimskiego, z poniższego foto!
                  Attached Files

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23965

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedzi
                    Zgodnie z sugestią Cooper'a(informacja dla Arta- kazał mi)zamieszczam fotki . Tak z lenistwa nie w galerii a tutaj.
                    Mnie tam "wsio ryba". W najgorszym wypadku temat kubków będzie się ograniczał w rozwoju do grona osób zaglądających do tego wątku.
                    Last edited by ART; 2009-06-22, 00:18.
                    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• piotry
                      • 2005.08
                      • 761

Zbierasz także zagraniczne ??

mam 2 kubki z czarnej hory jakby cię intereoswalo ...

Comment

• cororo
                        • 2003.04
                        • 766

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzi
                        Zbierasz także zagraniczne ??

mam 2 kubki z czarnej hory jakby cię intereoswalo ...
                        Tylko krajowe!!

Comment

• abernacka
                          Generał Wszelkich Fermentacji
                          🥛🥛🥛🥛
                          • 2003.12
                          • 10862

W takim razie Heniek powiniem być wyautowany!
                          Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• cororo
                            • 2003.04
                            • 766

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
                            W takim razie Heniek powiniem być wyautowany!
                            Tak też podejrzewałem, nie pasowała mi pojemność. Zatem Heńka nie ma już w kolekcji.

Comment

• mwa
                              • 2003.01
                              • 5071

Latem dużo imperz i na każdej inne logotypy na kubkach.
                              Powiększyła Ci się kolekcja?
                              Będziesz w Cieszynie na Brackiej Giełdzie?
                              Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• cororo
                                • 2003.04
                                • 766

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedzi
                                Latem dużo imperz i na każdej inne logotypy na kubkach.
                                Powiększyła Ci się kolekcja?
                                Będziesz w Cieszynie na Brackiej Giełdzie?
                                Powiekszyła i to znacznie! Jakoś tak nie miałem czasu dorzucać nowych wzorów i podziękowań. Więc może Twoje pytanie jest dobrą okazją do podziękowań dla Chineta, Jurka M., genea. Poza tym tyle czasu nie pisałem że już zapomniałem komu dziękować. Tak więc wszystkim ,którzy przyczyniają się do rozwoju kolekcji. Liczy ona aktualnie około 100sztuk. Dokładne dane i może część zdjęć w piątek! W Cieszynie naturalnie będę!

Comment

Przetwarzanie...
                                X