Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa
Wyświetlenie odpowiedzi
Kolekcja kubków plastikowych z logo browarów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziPo giełdzie Żywieckiej kolekcja liczy 38 kubków. Dziękuje wszystkim , którzy pamiętali i zabrali coś dla mnie waszeZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Prosimy o jakąś aktualizację fotograficzną kolekcji. Zawsze wtedy łatwiej o rozgląd za brakującymi wzorami. Ja co prawda z Irlandii dużo nie pomogę (nawet Guinnessa na np koncertach leją tutaj do no-name'owych) ale może ułatwi to sprawę innym forumowiczom. Sam niestety nigdy nie lubiłem tych kubków i je wywalałem co obecnie skutkuje tym że nawet po Królewskim mi się nie zachował
Ile mniejwięcej wg Twoich bieżących szacunków może być znanych ich polskich odmian ?Last edited by Cooper; 2009-06-21, 22:34.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziProsimy o jakąś aktualizację fotograficzną kolekcji. Zawsze wtedy łatwiej o rozgląd za brakującymi wzorami. Ja co prawda z Irlandii dużo nie pomogę (nawet Guinnessa na np koncertach leją tutaj to no-name'owych) ale może ułatwi to sprawę innym forumowiczom. Sam niestety nigdy nie lubiłem tych kubków i je wywalałem co obecnie skutkuje tym że nawet po Królewskim mi się nie zachował
Ile mniejwięcej wg Twoich bieżących szacunków może być znanych ich polskich odmian ?
Comment
-
-
Na kubku "2009 - Rok Piwa" jest logo Tyskiego w postaci korony książęcej na 1 kapslu więc kubek nie jest taki wcale "obiektywny" zresztą oprócz Tyskiego chyba żaden browar nie reklamuje tegoż piwnego roku i gdyby nie Tyskie to nawet bym nie wiedział iż takowy w ogóle jest.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziZgodnie z sugestią Cooper'a(informacja dla Arta- kazał mi)zamieszczam fotki . Tak z lenistwa nie w galerii a tutaj.Last edited by ART; 2009-06-22, 00:18.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziZbierasz także zagraniczne ??
mam 2 kubki z czarnej hory jakby cię intereoswalo ...
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW takim razie Heniek powiniem być wyautowany!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziLatem dużo imperz i na każdej inne logotypy na kubkach.
Powiększyła Ci się kolekcja?
Będziesz w Cieszynie na Brackiej Giełdzie?
Comment
-
Comment