No to Ci coś rzywiozę co już dawno obiecałem.
Kolekcja kubków plastikowych z logo browarów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziPowiekszyła i to znacznie! Jakoś tak nie miałem czasu dorzucać nowych wzorów i podziękowań. Więc może Twoje pytanie jest dobrą okazją do podziękowań dla Chineta, Jurka M., genea. Poza tym tyle czasu nie pisałem że już zapomniałem komu dziękować. Tak więc wszystkim ,którzy przyczyniają się do rozwoju kolekcji. Liczy ona aktualnie około 100sztuk. Dokładne dane i może część zdjęć w piątek! W Cieszynie naturalnie będę!
Comment
-
-
O jakie ładniusie, można by z nich lampioniki robić.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziNo to Ci coś rzywiozę co już dawno obiecałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziNo to kolekcja powiększa się.
Masz może fotki swojej kolekcji gdzieś do zobaczenia?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziAktualnie w kolekcji jest już 108 kubeczków, jeśli ktoś coś ma to proszę pisać , myślę że będę miał się czym odwdzięczyć.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziCzeskiego Chodovara posiadasz,Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziTylko krajowe!!Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziCzeskiego Chodovara posiadasz, bo ostatnio mi się gdzieś w domu przewinął podczas porządków? Co prawda nie jestem pewna czy jeszcze go mam, ale mogę poszukać, jak jutro dotrę do domu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziTak też podejrzewałem, nie pasowała mi pojemność. Zatem Heńka nie ma już w kolekcji.
Gdybym zbierał takie kubki, Heńka miałbym w kolekcjiGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziMałgośka
Ps. Ciągnę ARTa do Warszawy - może się daLast edited by Maggyk; 2010-01-04, 21:51.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Mam dwa rumuńskie ... ale już wiem, że nie chcesz....2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziNie wydaje mi się, żeby plastikowe kubki Heńka importowano z Holandii...
Gdybym zbierał takie kubki, Heńka miałbym w kolekcji
Comment
-
-
To szerszy problem. Jak liczyć birofilia (kubki , kapsle , podstawki i wiele innych) do piw licencyjnie warzonych w Polsce nie różniące się niczym od ich odpowiedników używanych w krajach "macieżystych" dla danych piw. Ja żeby zaliczyć je do birrofiliów polskich muszę mieć jakiś polski akcent np sygnaturę polskiego wytwórcy , polskie napisy lub po prostu jakiś inny motyw graficzny jednoznacznie wskazujący iż dany produkt był zrobiony w Polsce i przeznaczony na polski rynek (np info o jakiejś polskiej promocji).Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment