Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo
Wyświetlenie odpowiedzi
Kolekcja kubków plastikowych z logo browarów
Collapse
X
-
Nie wiem czy jest sens identyfikowania sygnatury gdyż oznacza ona producenta wg mnie tylko samego "gołego" kubka. Nadruk na nim może być już wykonywany w Polsce.
Na pewno tego typu sytuacje często mają miejsce w przypadku szkła. Widniejące na nim sygnatury np Sahm , Krosno SA to sygantury producentów samych szkieł tzn bez nadruków. Nadruki na nich wykonywały już zupełnie inne firmy i w tych konkretnych przypadkach nie nanosiły już swoich sygnatur gdyż wcześniej umieściły je wspomniani producenci szkła.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy jest sens identyfikowania sygnatury gdyż oznacza ona producenta wg mnie tylko samego "gołego" kubka. Nadruk na nim może być już wykonywany w Polsce.
Na pewno tego typu sytuacje często mają miejsce w przypadku szkła. Widniejące na nim sygnatury np Sahm , Krosno SA to sygantury producentów samych szkieł tzn bez nadruków. Nadruki na nich wykonywały już zupełnie inne firmy i w tych konkretnych przypadkach nie nanosiły już swoich sygnatur gdyż wcześniej umieściły je wspomniani producenci szkła.
Comment
-
-
Tak trochę dla podbicia tematu, trochę z chęci wzbogacenia swojej nowej kolekcji. Jeśli do tematu zaglądają jacyś skrytożercy krówek (cukerków mlecznych) i mają możliwości odkładania owijek od krówek to polecam się łaskawej pamięci! Temat mało piwny ale może da się podciągnąć pod spożycie portera ze słodyczami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziTedeco-Gizeh ma fabryki zarówno w Polsce, jak i w Holandii.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chinet Wyświetlenie odpowiedziSądzę, że kubek jednak przyjechał z innej jednostki Tedeco (RPC-Group). Stawiam w tym przypadku na Niemcy.
Comment
-
Comment