Czajkus - Miniaturki alkoholi itp.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Czajkus
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2009.03
    • 31

Czajkus - Miniaturki alkoholi itp.

Witam,
    Jestem trochę z innej bajki, ponieważ zbieram miniaturki alkoholi o poj. 50 ml.
    Moja strona www.czajkus.friko.pl

Zbierałem kiedyś kapsle od piwa dla zabawy, mam też etykietki z Leżajska, Łańcuta i Zaczernia ale te jak widzę na allegro można kupować bez trudu.

Nie interesuję się bibrofilistyką tylko mocniejszymi alkoholami - zbieram etykietki polskie po wódkach z PRL oraz kamionki z logo PMS w których kiedyś były wódki.

Jeżeli ktoś z was ma polskie, pełne buteleczki o poj 50 ml to chętnie się wymienię lub odkupię

Jeżeli znacie kogoś kto zbiera etykietki, butelki po wódkach to prosze o informacje

Pozdrawiam
    Czajkus
    www.czajkus.com blog.czajkus.com
  • Krzych15
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2002.10
    • 596

To rzeczywiście inna bajka , ale próbować warto. :-)))
    krzych
    Dzień bez piwa to stracony dzień.

Comment

Related Topics

Collapse

• Shedao
      Pieszyce, Ogrodowa 28, Świat Alkoholi
      Shedao
      ... a dokładniej to Świat Alkoholi & Delikatesy Mięsne, czyli połączenie dość fantazyjne, no ale kimże jestem, żeby mówić innym jak mają prowadzić biznes

Niedaleko Bielawy, po drodze do Świdnicy, znajduje się oto taki przybytek, oferujący naprawdę sporą ilość...
      2021-06-07, 08:52
    • Alkoneser
      Kolekcja kapsli (jedynie wypite samemu) + kolekcja alkoholi + wiele innych :)
      Alkoneser
      Cześć,
      moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
      Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
      2023-06-20, 13:01
    • szymek69
      Jak odkleić etykietki?
      szymek69
      Pytanie to może i już było ale ja nie znalazłem
      Jak odkleić etykietki samoprzylepne? Takich jest coraz więcej i szlak mnie trafia jak kupie sobie a etykietki po degustacji nie mogę odkleić.
      2017-12-10, 12:57
    • Prusak
      Lublin, Sławinkowska 28, Imperium Alkoholi
      Prusak
      Sklep położony na końcu Willowej, nieopodal Ronda Reagana.
      Klasyczny wybór piw kraftowych, spora oferta Pinty, Zakładowego, widziałem piwa z Golema, Birbanta, Peruna, Warsztatu Piwowarskiego, Incognito, Kormorana i dużo, dużo więcej.
      Dostępne też porterowe "sztosy"...
      2019-04-25, 14:34
    • Ahumba
      2025.05.16-17 - Gdańsk, Festiwal Hevelka
      Ahumba
      Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
      Start
      2025-05-16
      Koniec
      2025-05-17
      Adres
      Gdańsk, Pokoleń Lechii Gdańsk 1
      2024-11-03, 18:06
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...