Witam. Zbieram etykiety(odklejane)z wszystkich browarów i piw zagranicznych, ale podstawą mojej kolekcji są Tychy,bo od tego zaczołem.
Moja kolekcja Tyskich etykiet
Collapse
X
-
Witaj na forum ale i co w związku z powyższem ?
Wielu kolekcjonerów zbiera ety z Tychów...Last edited by Cooper; 2009-07-05, 21:11.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika andrzej_bbb Wyświetlenie odpowiedziTak ogólnie rzecz biorąc to etykiety jak i Tyskie tak jak zainteresowanie birofilistyką to zaczołem od pażdziernika ubiegłego roku to co kupiłem w sklepach lub marketach a Tskie to te trochę starsze na Allegro ,aż trafiłem tutaj.
P.s W mojej klawiaturza brak literki c z kreseczką tzw ci i juz nie będzie2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika andrzej_bbb Wyświetlenie odpowiedziMoże popełniam błędy....Ale ten post jest dla kolekcjonerów a nie dla polonisty.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika andrzej_bbb Wyświetlenie odpowiedziAle ten post jest dla kolekcjonerów a nie dla polonisty.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziJak się nazywał ten program? Czarno-czerwone motywy?
Procedura wywołania literki ć: Caps lock, shift + alt + c, Caps lock
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika birofil1b Wyświetlenie odpowiedziandrzejbbb, nie przepraszaj , postanowiłeś sobie coś kolekcjonować z birofilistyki to OK. zbieraj sobie , ci co Cię krytykują wcale nie byli lepsi , wystarczy sprawdzić ich dorobek na tym portalu - cienizna , wyjątkiem jest koleś COOPER, reszta lubi sobie pogadać albo się powymądrzać . Olej to .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika birofil1b Wyświetlenie odpowiedziandrzejbbb, nie przepraszaj , postanowiłeś sobie coś kolekcjonować z birofilistyki to OK. zbieraj sobie , ci co Cię krytykują wcale nie byli lepsi , wystarczy sprawdzić ich dorobek na tym portalu - cienizna , wyjątkiem jest koleś COOPER, reszta lubi sobie pogadać albo się powymądrzać . Olej to .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67 Wyświetlenie odpowiedziI racja i racja.Olej to i pisz dalej,przynajmniej dla tych co patrzą na zawartość postu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziA Pan, Panie kolego nie powinien krytykować starszych stażem (nie koniecznie wiekiem) forumowiczów, zwłaszcza że własna kadencja w portalu jest kilkumiesięczna.
uczestnikiem dyskusji, starszych mających odpowiednie uprawnienia kolegów
Comment
-
Comment