Dla mnie nie ma znaczenia czy post został napisany przez "młodszego" czy "starszego" forumowicza, pod warunkiem że jest napisany z głową. Twoje "nieodpowiadanie" na posty, jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia jest akurat jak najbardziej na miejscu.
Moja kolekcja Tyskich etykiet
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziDla mnie nie ma znaczenia czy post został napisany przez "młodszego" czy "starszego" forumowicza, pod warunkiem że jest napisany z głową. Twoje "nieodpowiadanie" na posty, jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia jest akurat jak najbardziej na miejscu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziDla mnie nie ma znaczenia czy post został napisany przez "młodszego" czy "starszego" forumowicza, pod warunkiem że jest napisany z głową. Twoje "nieodpowiadanie" na posty, jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia jest akurat jak najbardziej na miejscu.
Przczytaj go, lub niech go " Pan" /twoja forma w korespondancji / przeczyta dokładnie jeszcze raz.
Comment
-
-
Żeby choć jeden cFaniaczek na temat posta napisał...
ale po co kiedy można się powymądrzać i popisać elokwencją-
same figofago...
Się dziwić co nie ma, jak same takie posty o niczym tłuką
I zaraz pewnie rzucą się na takiego młokosa jak ja i zagryzą!
Bo Wam pewnie piwo bardziej smakuje niż mi.
Ale i tak wasze zdrówko patologiczni krytykanci
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziA Pan, Panie kolego nie powinien krytykować starszych stażem (nie koniecznie wiekiem) forumowiczów, zwłaszcza że własna kadencja w portalu jest kilkumiesięczna.
Wystarczył jeden post ze zwróceniem uwagi, a tu jak zwykle, stare zgredy nie mając do czego się przyczepić, nudząc się po powrocie z apteki lub przychodni ciągną temat off-top jak gluta.
Andrzej_bbb - tu się dowiesz np o giełdach kolekcjonerskich gdzie będziesz mógł wzbogacić swój zbiór. Sugeruję skupić się na czymś konkretnym, albo sam browar tyski, albo sama Polska, a z zagranicy np najbardziej interesujący Ci kraj. Zbieranie całego świata to uwierz starszemu, zabraknie Ci kiedyś czasu i funduszy.Last edited by becik; 2009-07-25, 14:34.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika andrzej_bbb Wyświetlenie odpowiedziZbieram etykiety ale z piw które sam wypijam. Etykiety Tyskie są podstawą mojej kolekcji i o nie właśnie mi chodzi2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziauuu. Aż mnie skrzywiło.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika andrzej_bbb Wyświetlenie odpowiedziWitam. Panowie po co te mecyje, ja postaram się pisać poprawnie i zrozumiale, ale nie oto mi chodziło. Zbieram etykiety ale z piw które sam wypijam. Etykiety Tyskie są podstawą mojej kolekcji i o nie właśnie mi chodzi
a więc jeśli pijesz jakieś koncerniaki (tyskie,żywce, okocimie...) to jesteś frajer
i trzeba Ci dokopać boś bezguście i obciach.
Ale nie przejmuj się i rób w życiu to co uważasz za słuszne.
Jednakowoż polecam inne piwa (niekoncernowe) bo zaskoczą cię smakiem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maxi_Kaz Wyświetlenie odpowiedziPostaram się Ci wyjaśnić o co na tym forum kaman
a więc jeśli pijesz jakieś koncerniaki (tyskie,żywce, okocimie...) to jesteś frajer
i trzeba Ci dokopać boś bezguście i obciach.
Ale nie przejmuj się i rób w życiu to co uważasz za słuszne.
Jednakowoż polecam inne piwa (niekoncernowe) bo zaskoczą cię smakiem
PS. By potomni wiedzieli jakie było i jakie jest.
Comment
-
Comment