Wśród moich szwejkowych birofiliów znajdują się też kapselki. Ilość może nie powala na kolana (raptem... 6 ), ale z drugiej strony... Czy ktoś ze zbieraczy kapsli zna jakieś inne wzory z zacnym Dobrym Wojakiem? Chętnie się dowiem, czego szukać. No i oczywiście wymienię/ przyjmę/ kupię. A posiadane przeze mnie kapselki są na zdjęciu
Szwejk - kolekcja cz. II - kapsle
Collapse
X
-
Dzięki za wiadomość A nie wiesz, jaki to browar? Swoją drogą miło spotkać krajana - w Sączu mieszkałem od dziecka, mam rodzinę i wciąż często bywam (częściowo z powodu pracy)niepoprawny czechofil
Młody junaku pamiętaj: zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach!
WISŁA MISTRZ!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145 Wyświetlenie odpowiedziBolyarka Brewery, tak mówi Internet. Mnie również bardzo miłoniepoprawny czechofil
WISŁA MISTRZ!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145 Wyświetlenie odpowiedziBolyarka Brewery, tak mówi Internet. Mnie również bardzo miło2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziKapsel jest z tego piwa http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=85231niepoprawny czechofil
WISŁA MISTRZ!
Comment
-
-
Co prawda to nie kapsel, ale na allegro znalazłem takie coś...
Być może już to widziałeś, może nawet licytujesz, ale allegro nie pozwala mi się tego dowiedziećZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziCo prawda to nie kapsel, ale na allegro znalazłem takie coś...
Być może już to widziałeś, może nawet licytujesz, ale allegro nie pozwala mi się tego dowiedziećniepoprawny czechofil
WISŁA MISTRZ!
Comment
-
-
Comment
-
Comment