Dzisiaj doszło kolejnych 55 skanów. Tym razem to Miller i Budweiser.
Marasowe zbieractwo podstawkowe
Collapse
X
-
-
Na chwilę obecną na stronie znajduje się 2851 skanów.Zdrowie wszystkich odwiedzających moją stronę
Comment
-
-
Ponownie donoszę że na mojej stronie jest już 2946 skanów podstawek z 600 browarów!Wszystkich posiadających podstawki z USA chcących się ich pozbyć lub wymienić zapraszam na PW.
Comment
-
-
Udało się!!!
Magiczne 3000 właśnie pękły, a dokładnie 3023 szt skanów moich podstawek i to nie jest moje ostatnie słowo!!
Comment
-
-
Gratuluję!! Mam kilka "amerykanów". Kolekcjonuję Stella Artois, wymiana mile widziana.
Konkrety proszę na: keram568@wp.pl
Comment
-
-
Pragnę Was poinformować że kolekcja powiększyła się do 3260 szt. Wszystkich posiadających podstawki ze Stanów chcących je wymienić lub sprzedać zapraszam na PW. Wasze
Comment
-
-
Na chwilę obecną na stronie jest już 3322 szt. Dzisiaj dodałem 62 szt. w tym 20 nowych browarów.
Comment
-
-
Witam po przerwie. Donoszę uprzejmie że w chwili obecnej na stronie znajdują się skany wszystkich podstawek za Stanów i terytoriów zależnych jakie posiadam. Jest ich tam aż a może tylko 3372 szt. Wszystkich chcących przyłożyć się do powiększenia mojej kolekcji zapraszam na PW. Wasze
Comment
-
-
I kolejne 4 szt doszły do kolekcji.
Już niedługo pojawi się Kanada. Jest już w dość poważnym stanie zaawansowania
Zdrowie odwiedzających
Comment
-
-
Nadszedł koniec roku , więc nadszedł też czas na podliczenia.
Stan podstawek z USA - 3394 szt - wszystkie na stronie.
Kanada - 499 szt - wszystkie zeskanowane i opisane - w styczniu pojawią się na stronie.
Jak zwykle wszystkich posiadających zbędne podstawki z tych krajów zapraszam do podsyłania fotek.
Na koniec wszyskiego najlepszego w Nowym Roku, powiększenia kolekcji, wypitych samych znakomitych piw i niech się nam Browar.Biz rozwija!!!
Comment
-
-
A jednak mała poprawka. Podstawek z USA na rok 2012 jest 3395 szt.
Comment
-
-
I zgodnie z zapowiedzią na stronie pojawiła się Kanada. Co prawda jeszcze nie cała ale już jest!!
Comment
-
-
Dzięki za miłe słowa i zapraszam do dalszego śledzenia. Już wkrótce pozostała część Kanady a potem może Słowacja?
Comment
-
-
Dzisiaj na stronę dostały się nowe skany z Kanady. Jeśli dobrze pójdzie to w tym tygodniu cała Kanada będzie do wglądu.
Zapraszam Wasze
Comment
-
Comment