Kolejne skany na stronie !!!! Tym razem 3 szt. z Kanady i 32 szt. z USA. Wszystkich którzy mają zbędne podstawki z USA lub Kanady a ja ich nie mam, bądź nie jesteście pewni czy je posiadam proszę o podsyłanie fotek. Wasze
I kolejne skany podstawek z USA. Tym razem 36szt. co daje całkowity wynik 3631szt., a podstawek z Kanady jest w tej chwili 540 szt. Zdrowie wszystkich odwiedzających moją stronę!
Witam po wakacyjnej przerwie. Do galerii doszło 6szt skanów podstawek z Kanady. Kolejne skany ze Stanów w przygotowaniu i już niedługo się pojawia w galerii. Wasze
Dzisiaj zamieściłem ostatnią z moich zdobyczy. Jest to Budweiser wydany w Paragwaju!
To daje na dzień dzisiejszy 3708 szt. podstawek ze Stanów. Kanady jest 548 szt.
Wasze
Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
Comment