Kolejne uzupełnienie przed końcem roku. Tym razem 14 szt. z USA w większości same mikrusy i kolejna podstawka z której posiadania jestem dumny to podstawka z PALAU!!
Zdrowie wszystkich odwiedzających moją stronę
P.S. Jeśli posiadacie podstawki z USA, Kanady bądź Słowacji a chcielibyście się ich pozbyć, wymienić piszcie śmiało bez krępacji
Zgodnie z obietnicą podsumowanie roku:
USA - 4095 szt co daje 313 szt nowych podstawek
Kanada - 770 szt co daje 153 szt nowych podstawek
Słowacja - 336 szt co daje 65 szt nowych podstawek
Zdrowie Wszystkich Browarbizowiczów i nie tylko oraz szczęśliwego Nowego Roku !!
Zgodnie z tradycją pragnę poinformować o kolejnych skanach na stronie. tym razem 1 szt z Kanady i 33szt z USA.
Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maras_73
Zgodnie z tradycją pragnę poinformować o kolejnych skanach na stronie. tym razem 1 szt z Kanady i 33szt z USA.
Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych
Bardzo fajna stronka
Przez przypadek zauważyłem bardzo ciekawą rzecz dotyczącą ilości wyświetleń w twoim wątku. Przez 2 dni ilość wyświetleń wzrosło o prawie 15 000 . Aktualnie wynosi 96375.
Ciekawy jestem jak to się dzieje
p.s Po 15 minutach już jest 96728
Ostatnia zmiana dokonana przez Horse1963; 2015-04-16, 12:05.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Horse1963
Bardzo fajna stronka
Przez przypadek zauważyłem bardzo ciekawą rzecz dotyczącą ilości wyświetleń w twoim wątku. Przez 2 dni ilość wyświetleń wzrosło o prawie 15 000 . Aktualnie wynosi 96375.
Ciekawy jestem jak to się dzieje
p.s Po 15 minutach już jest 96728
Ewidentnie ktoś w tym "maczał palce" bo po moim poście, ilość wyświetleń prawie stanęła w miejscu !
Zastanawiam się jaki to miało sens, takie dodanie w wątku ~20 000 wyświetleń
Wątek ten jest przeznaczony tylko i wyłącznie do informowania przeze mnie odwiedzających ten portal i wątek o tym co nowego na mojej stronie. Jeśli tak bardzo zajmuje Cię ta historia załóż proszę oddzielny wątek poświęcony niesamowitym ilościom wyświetleń i niech administrator się wypowie na ten temat. To tyle w tym temacie i proszę nie zaśmiecać mojego wątku takimi pierdołami, gdyż dla mnie nie ma to żadnego znaczenia.
Ostatnia zmiana dokonana przez maras_73; 2015-04-17, 18:53.
następna porcja skanów już na stronie. Tym razem 13 szt. z USA i 1 szt. z Kanady. Już niedługo pojawią się zdobycze z giełdy i nie tylko Zdrowie odwiedzających
Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
Comment