Właśnie pojawiły się nowe skany podstawek z Kanady - 6 szt. Szczególnie z jednej jestem dumny, bo pochodzi z Wyspy Księcia Edwarda
Marasowe zbieractwo podstawkowe
Collapse
X
-
-
Kolejne nowości z USA - 37szt. , a już niedługo kolejne skany.
Comment
-
-
39szt skanów podstawek z USA dotarło na stronę. W dużej większości podstawki z mikrobrowarów.
Comment
-
-
Kolejne 42 szt. skanów podstawek z USA , w tym dużo mikrusów. Wasze
Comment
-
-
Kolejne uzupełnienie przed końcem roku. Tym razem 14 szt. z USA w większości same mikrusy i kolejna podstawka z której posiadania jestem dumny to podstawka z PALAU!!
Zdrowie wszystkich odwiedzających moją stronę
P.S. Jeśli posiadacie podstawki z USA, Kanady bądź Słowacji a chcielibyście się ich pozbyć, wymienić piszcie śmiało bez krępacji
Comment
-
-
Znowu skany z mikrusów z USA. Tym razem w sile 15 szt.
Comment
-
-
Dzisiaj ostatnie dwa skany w tym roku. Tym razem to podstawki z Kanady. Już niedługo podsumowanie roku
Comment
-
-
Zgodnie z obietnicą podsumowanie roku:
USA - 4095 szt co daje 313 szt nowych podstawek
Kanada - 770 szt co daje 153 szt nowych podstawek
Słowacja - 336 szt co daje 65 szt nowych podstawek
Zdrowie Wszystkich Browarbizowiczów i nie tylko oraz szczęśliwego Nowego Roku !!
Comment
-
-
Po długiej przerwie pojawiły się nowe skany. 4 szt. z Kanady i 9 szt ze Słowacji. Nastąpiła też reorganizacja browaru Złoty Bażant. Wasze
Comment
-
-
Zgodnie z tradycją pragnę poinformować o kolejnych skanach na stronie. tym razem 1 szt z Kanady i 33szt z USA.
Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maras_73 Wyświetlenie odpowiedziZgodnie z tradycją pragnę poinformować o kolejnych skanach na stronie. tym razem 1 szt z Kanady i 33szt z USA.
Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych
Przez przypadek zauważyłem bardzo ciekawą rzecz dotyczącą ilości wyświetleń w twoim wątku. Przez 2 dni ilość wyświetleń wzrosło o prawie 15 000 . Aktualnie wynosi 96375.
Ciekawy jestem jak to się dzieje
p.s Po 15 minutach już jest 96728Last edited by Horse1963; 2015-04-16, 12:05.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Horse1963 Wyświetlenie odpowiedziBardzo fajna stronka
Przez przypadek zauważyłem bardzo ciekawą rzecz dotyczącą ilości wyświetleń w twoim wątku. Przez 2 dni ilość wyświetleń wzrosło o prawie 15 000 . Aktualnie wynosi 96375.
Ciekawy jestem jak to się dzieje
p.s Po 15 minutach już jest 96728
Zastanawiam się jaki to miało sens, takie dodanie w wątku ~20 000 wyświetleń
Comment
-
-
Wątek ten jest przeznaczony tylko i wyłącznie do informowania przeze mnie odwiedzających ten portal i wątek o tym co nowego na mojej stronie. Jeśli tak bardzo zajmuje Cię ta historia załóż proszę oddzielny wątek poświęcony niesamowitym ilościom wyświetleń i niech administrator się wypowie na ten temat. To tyle w tym temacie i proszę nie zaśmiecać mojego wątku takimi pierdołami, gdyż dla mnie nie ma to żadnego znaczenia.Last edited by maras_73; 2015-04-17, 18:53.
Comment
-
-
następna porcja skanów już na stronie. Tym razem 13 szt. z USA i 1 szt. z Kanady. Już niedługo pojawią się zdobycze z giełdy i nie tylko Zdrowie odwiedzających
Comment
-
-
Zgodnie z obietnicą pierwsza porcja zdobyczy giełdowych. USA w ilości 30 szt.
Comment
-
Comment