Zgodnie z zapowiedzią podstawki uporządkowane. Do zestawu doszły jeszcze 3szt. z USA i uwaga aż 87 szt. z Kanady !!
Marasowe zbieractwo podstawkowe
Collapse
X
-
-
Dzisiaj porcja Polskich podstawek w ilości 51 szt. - browary duże, małe, kontrakty i giełdowe.
Miłego oglądania i
A już niedługo kolejna porcja skanów etykiet od polskich porterów.
Comment
-
-
Zgodnie z zapowiedzią właśnie na stronie ukazały się ety od porterów od P do T.
Comment
-
-
Nareszcie udało mi się wrzucić wszystkie jakie mam etki od porterów. Czas na zdobywanie nowych
Comment
-
-
Po poznańskiej giełdzie doszło do kolekcji kilka nowych etykiet od porterów. Już niedługo kolejna porcja podstawek
Comment
-
-
Zgodnie z obietnicą wszystkie etki od porterów na stronie. Dzisiaj doszły 2 szt, a z podstawek 9 szt. z USA, 1 szt. z Kanady i 12 szt. z Polski. Zapraszam na stronę. Wasze
Już niedługo podsumowanie roczne
Comment
-
-
Jeśli posiadacie jakieś podstawki z USA, Kanady, Słowacji i etykiety od porterów i z motywem żużlowym, a chciebiyście się tego pozbyć lub wymienić, piszcie śmiało i nie krępujcie się
Comment
-
-
Kolejne nowości na stronie. Dzisiaj wypadło na etykiety od porterów. Nie są to wszystkie jakie pozyskałem w ostatnim czasie, ale w miarę możliwości będę dorzucał nowe skany.
Comment
-
-
Już dzisiaj 21 nowości na stronie, ciąg dalszy etykiet porterowych
Comment
-
-
Ciąg dalszy uzupełniania po giełdowego. Dzisiaj podstawki ze Słowacji w ilości 5 szt.
Comment
-
-
No i w końcu mały jubileusz. Właśnie pękła magiczna liczba 5000 podstawek z USA. Na stronie pojawiły się także nowości ze Słowacji. już niedługo kolejne nowości, a wśród nich etykiety od porterów i podstawki z Kanady. Zapraszam do oglądania.
Comment
-
-
Zgodnie z obietnicą na stronie pojawiły się skany podstawek z Kanady w ilości 65 szt., a to jeszcze nie wszystkie. Miłego oglądania i jeśli macie coś z Kanady lub USA - podstawki oczywiście - to piszcie i wysyłajcie fotki. Pozdrawiam i Wasze
Comment
-
-
kolejne skany podstawek z Kanady. Tym razem 29 szt. , co razem daje 104 szt. w ostatnim czasie, a jeszcze kilka zostało do zrobienia.
Comment
-
Comment