Zdobyłem do zbioru nakładkę Kalenberg i powstała nowa wersja 3.0 katalogu.
Uczestnikom ankiety nakładek nową wersję wysyłam automatem.
Oczywiście wysyłam ją również każdemu kto poprosi.
Usunąłem z katalogu odmiany, dodałem lepsze skany i powstała nowa wersja 4.0 katalogu (liczy 30 wzorów nakładek).
Uczestnikom ankiety nakładek nową wersję wysyłam automatem.
Oczywiście wysyłam ją również każdemu kto poprosi.
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
Zapraszam do udziału w XI Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2020. Ankieta jest międzynarodowa, w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020r. Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę...
Zapraszam do udziału w jubileuszowej X Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2019.
Ankieta jest międzynarodowa, w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2019r.
Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych...
Zapraszam do udziału w IX Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2018.
Ankieta w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2018r.
Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę o info...
Comment